Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha mindig a terhessegre...

Ha mindig a terhessegre utalgat akkor lehet hogy gyereket akar tőlem? N

Figyelt kérdés
Több ilyen is volt már de pl mikor mondtam neki hogy hányingerem van egyből rá vágta hogy terhes vagy. Ez olyan erdekes. Lehet hogy így utalgat rá hogy azt akarja hogy terhes legyek?
2018. márc. 22. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
🙄
2018. márc. 23. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Inkább fél tőle, hogy terhes vagy.
2018. márc. 23. 00:38
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem így működik. A férfiak nem szoktak célozgatni meg sugalmazgatni.

Ha gyereket akar, azt meg fogja mondani. De az is egy megoldás, hogy rákérdezel. De hogy ehhez minek kell gyakorikérdések, azt nem tudom...

2018. márc. 23. 02:51
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Ha gyereket akar, akkor egyenesen megmondja.

Szerintem is inkább fél, hogy terhes leszel.

Gondolom, már beszéltetek róla, mi lenne, ha becsúszik egy terhesség.

2018. márc. 23. 05:36
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Csak ezt a hányingeres szituációt tudod felhozni? Mert ez még semmit nem jelent.

Az én férjem ha meglát egy babát akkor szól nekem hogy nézzem meg, milyen cuki. Ebből is azt gondoltam egy ideig hogy ő is akar, csak nem mondja ki. Aztán megkérdeztem. Nem akar még.

De régebben volt hasonló nálunk is, hogy mondta biztos terhes vagyok. Én meg mondtam mindig, hogy az vagyok, gond terhes :)

Ezek lehet nekik poénosak, de nem azt jelentik egyből hogy gyereket akarnak.

2018. márc. 23. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez még nem jelenti azt, hogy gyereket akar. Sokan automatikusan rávágják, ha valaki émelyeg, hogy terhes vagy. Ha akar gyereket tőled, azt gondolom majd közli.
2018. márc. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!