Olyanoktól szeretnék kérdezni akik abortusz után mégis terhesek maradtak. Voltak tüneteitek amik a terhességre utaltak?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 17:09
1/11 anonim válasza:
Abortusz után kizárt, hogy valaki terhes maradjon!
Gyakorlatilag eltávolítják az embriót, utána meg a teljes méhnyálkahártyát.
2/11 anonim válasza:
Nekem volt sajnos ab.Mi a gond?
3/11 anonim válasza:
Te ugye tényleg 13 éves vagy? ...
4/11 anonim válasza:
Terhestünetek természetesen maradhatnak, mivel a hcg nem egy nap alatt ürül ki. Nekem volt terhességmegszakításom fejlődési rendellenesség miatt, utána maradtak még pár napig a tünetek, plusz nagyon fájt a cicim. 6 hét után már negatív lett a tesztem. Egy ilyen műtét után nem maradsz terhes, főleg hogy műtét után megultrahangoznak, és látnák, ha lenne ott valami...
6/11 anonim válasza:
#5: Bocs, de az ilyen bulvárhírekkel szkeptikus vagyok. Nem néztem a videót, telefonról vagyok. Doki megszólalt az adásban?
Bemutatták az abortuszról a zárójelentést?
7/11 anonim válasza:
Video nincs hozza:) nem tudom a valosagalapjat,a Mokkaban volt lathato,gondolom csak kivizsgaltak a hirt mielott levetitettek. Olyat is olvastam mar elvileg hiteles oldalrol,hogy egy no terhes volt,elvileg az egyik ikret vettek el,a masik embrio ottmaradt. Nem tudom,nincs tapasztalatom a temaban :)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Múltkor itt írta egy lány, hogy elment ab-ra, visszament utána uh-ra és még találtak benne maradványokat.
Bocsánat, nem akartam gusztustalankodni, csak ezt olvastam.
Persze, konkrétan nem maradt terhes, csak nem végezték el gy, ahogyan kellett volna.
10/11 anonim válasza:
A tunetek amugy is sokaig megmaradnak 1.mensesig akar.A teszt is pozitiv addig ami 6 het is lehet.Nem olyan lehetetlen az hogy terhessegi szovet maradjon bent. ( Laz gyulladas is lehet )Ha ugy erzed hogy gond van menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!