Tapasztaltak segítségét kérem a hőgörbémhez! Nem tudom, hogy most mi van, picit aggódom. Szerintetek? Bővebben lent.
Sziasztok! Már egy éve próbálkozunk babaügyben. avaly októberben volt egy méhen kívüli terhességem, amit az 1 hónapn át tartó enyhe vérzésem árult el. Akkor még nem vezettem hőgörbét. Hétfőn sajnos megjött a menstruációm, le is ment a hőm ahogy "kell". Két napja azonban felemelkedett újra, 36,2-ről 36,7 -re ment vissza. Nem mertem még tesztelni, félek hogy megint méhenkívüli...
Lehet a napok óta tartó hőség a hőemelkedés oka?
Ez a mostani görbém [link]
Ez pedig a múlt havi: [link]
Köszönöm a választ. Most nincs itthon teszt, mert amíg volt itthon szinte minden másnap tesztelni tudtam volna, annyira vártam hogy pozitív legyen. Aztán inkább úgy gondoltam figyelem a hőgörbém és várom hogy ne jöjjön meg. Akkor ma még veszek egyet.
Azért nem nyugtat meg a menstruációm megjövetele, mert a múltkor is rendesen menstruáltam, semmi feltűnő nem változás nem történt benne... :(
Elvileg már 8 hetes terhes lettem volna, de az ultrahang nem is mutatta ki, sehol sem. Nagy nehezen a 9-dik héten látták meg. Azért nem tűnt fel nekik, mert a terhesség elhalt a petevezetékben és nem nőtt tovább. Ami szerencse volt, mert nem lett komolyabb bajom, de a testem meg végig azt hitte hogy terhes vagyok... :(
Bocsika,hogy vissza kérdezek,de érdekelne,hogy a méhenkivülivel kelett müteni vagy magátol felszivodott?Én is voltam ugyan ebbe a helyzetbe,de nekem felszivodott.Nekem a méhenkivüli terhességkor olyan tipikus terhesgörbém volt csak akkor kezdett esni a höm amikor kezdtem vérezni és nem is emelkedett meg azután.Szoritok,hogy minden rendbe legyen.Csatolom a görbéimet,hátha segitt valamit.
Méhenkivüli terhes görbe:
Következö hónapi görbe.Itt is még sokáig pozitiv volt a teszt.
Remélem tudtam segiteni.
Szia!
Nekem nem szívódott fel, pedig Methotrexat injekciót is kaptam. Ennek hatására elkezdett csökkeni a hcg szintem, de sajnos nem elég gyorsan. Lapar műtét után mondták hogy már láthatóan kitágult a petevezetékem, és ki kellett venni.
Köszönöm a görbéket és a szurkolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!