Holnapra nem várom. Teszteljek vagy ne? Annyira kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 11:59
1/17 anonim válasza:
szerintem várj még 5 napot. mert aztán teheted fel a képet ide, hogy szerintünk poz vagy neg... ((((((((:
2/17 anonim válasza:
Tizes érzékenységűvel már lehet most is egy pozi teszted! Drukkolok!:))
3/17 anonim válasza:
jobb minőségű kimutatja már nem reggeliből is
tesztelj és ird meg :-)
4/17 anonim válasza:
holnap reggel tesztelj nyugodtan.
majd írj
2 kisfiú anyuja
5/17 A kérdező kommentje:
csak egy 25-ös tesztem van itthon. (nekem már 3 gyermekem van) :)
2010. jún. 11. 12:18
6/17 A kérdező kommentje:
Szóval ha most ezt "ellövöm" és negatív akkor legközelebb hétfőn tesztelhetek (ha nem jön meg)mert hétvégén itt nem tudok tesztet venni.
Vélemények?
2010. jún. 11. 12:38
7/17 anonim válasza:
Írd meg majd az eredményt........ilyenkor én is izgatott leszek.
9/17 anonim válasza:
Holnapután reggel tesztelj és ird meg mi lett! Nagyon drukkolok! Nekem sajnos megjött ma reggel, de nem adom fel, nem szomorodok el. Úgy állok hozzá, hogy a következő hónapban biztos sikerül.
10/17 anonim válasza:
Tesztelhetsz holnap reggel. De ha negatív, pár nap múlva ismételd meg. Nekem ilyenkor (nem várt előtti délután) már pozitív lett, azaz 13 nappal az aktus után.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!