25-ös tesztet is használhatok? Elvileg holnapra nem várom. Mikor teszteljek és a 25-ös is kimutatja-e a babát ilyen korán?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 12:11
1/18 anonim válasza:
szerintem várj 4-5 napot, utána tesztelj.
2/18 anonim válasza:
Nekem kimutatta a Qupido 10-es menszi elott 3 nappal.Mindharom terhessegemnel.
3/18 A kérdező kommentje:
Akkor vegyek érzékenyebbet?
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 14. 12:20
4/18 anonim válasza:
Jó a 25ös a nemvárt napjától használható,nem hiába van ráírva!Nem kell másik teszt,attól nem leszel terhesebb:-)
Nemvárt előtt 1nappal a 25ös nekem gyönyörüen kimutatta!Nyugi,ha terhes vagy kimutatja!Írd meg ám reggel:-)
5/18 A kérdező kommentje:
Jujj,de ari vagy!
Oké,köszi a bíztatást!
Lehet,hogy majd csak vasárnap csinálom meg,de feltétlen megírom!
2010. máj. 14. 12:25
6/18 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján erőteljes 2 csíkos lett a 25-ös teszt, de lőtte 3 nappal még negatív volt. Szerintem is jó 1-2 napot várni, hogy ne maradjon kétség. Drukkolok!
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. máj. 14. 15:00
8/18 anonim válasza:
Nekem egy 25-ös kimutatta a menzi előtt 2 nappal.
9/18 anonim válasza:
Szia! tegnapra nem vártam, nem jött és délelőtt egy 25-ös teszt pozitív lett!!!! :-))) Exepil-t vettem a DM-ben, tök olcsó, 450 Ft körül van asszem (akciós, tartósan alacsony ár!) és 2 db-os! Szóval nem a reggeli elsőből csináltam, de így is 1 percen belül ott volt a 2. csík! :-) Ha pontosan szokott megjönni, de most van már esetleg tüneted vagy megérzésed a babára, akkor tesztelhetsz már holnap reggel is ... ha bírod, akkor várj 2-3 napot és csak akkor lődd el a tesztet!!!! Szorítok! Mindenképp várom a válaszodat!!!! :-) Sok sikert!
10/18 anonim válasza:
13:27-es vagyok ... bocsi, most látom, h tegnapi a kérdés ... na, akkor csináltál ma reggel tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!