Tesztelj! Megengedem! Úgyse bírsz aludni éjjel az izgalomtól.
2009. márc. 18. 13:42
2/26 anonim válasza:
jobb lenne reggel,de ha van felesleges tesztet,akkor tesztelj,Lehet korán volt pé ed.és pozitiv lesz.De ha nem akkor se csöggedj,várj pár napot és tesztelj.Drukk:-))
2009. márc. 18. 13:42
3/26 anonim válasza:
beszámolót várjuk ám:-))))))))))))))))
2009. márc. 18. 13:43
4/26 anonim válasza:
Én is most fogok tesztelni clearblue-val, mert reggel szép erős LH-tesztet pisiltem, meglátjuk mi lesz ;)
Drukkolok, az eredmény írd meg, lécci! :)
2009. márc. 18. 13:45
5/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem pedig várj, reggelig mindenképpen. A délutániból nem fogsz látni semmit, annyi HCG még nem lehetséges a szervezetedben. S akkor csak még jobban izgulsz. Próbáld meg elterelni a figyelmedet!!!
2009. márc. 18. 13:47
6/26 anonim válasza:
Én ugyan így voltam, 1 nappal a nem várt előtt délután már teszteltem, nem bírtam ki, gondoltam na bumm, 500 Ft... És pozitív lett. Mivel volt 3 teszt otthon, még egyet megcsináltam és az is pozitív lett. Másnap reggel szintén...
Szóval egy próbát megér, de Te tudod. Én nem sajnáltam azt az 500 Ft-ot és mivel már sokszor volt negatív gondoltam ha az lesz meg se lep. De pozitív lett.
Drukkolok és írj mindenképp.
2009. márc. 18. 13:52
7/26 anonim válasza:
13:45 mikorra nem várod?Hogy szép LH teszted lett?Hányadik napon vagy?
2009. márc. 18. 13:52
8/26 anonim válasza:
utolsó! Én írtam ki a jóstesztes kérdést :)
25. napon vagyok :)
A kontroll csíknál csak egy kicsivel halványabb a tesztcsík.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!