Teszteljek vagy ne? Holnapra nem várom olyan nehéz lassan megy az idö. Egyépként most délután szeretnék
Figyelt kérdés
irjatok2009. márc. 18. 13:39
11/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs itthon teszt 15:00 után irok hogy mi lett az eredmény.mult hét kedden már teszteltem nagyon havány poz.remélem most erösebb lesz.
2009. márc. 18. 14:02
12/26 anonim válasza:
KEdden pozi lett??? Aztaaa! Akkor remélem most már szép erős csík mosolyog rád a papírrol ;)
Drukkolok!
13/26 anonim válasza:
Kedden pozi lett? Aztaaaa! Akkor szorítok, hogy most erős csíkjaid legyenek!!
Drukk!
14/26 A kérdező kommentje:
15:00 ra igértem de a férjem még nem ért vissza picit kések a tesztel.
2009. márc. 18. 14:59
17/26 anonim válasza:
Most már nagyon kíváncsi vagyok. A múlt hét kedd a ciklusod hanyadik napja volt?
18/26 anonim válasza:
Merre vagy? Nagyon kivik vagyunk!!!
19/26 A kérdező kommentje:
a 19 napon teszteltem,még nem ért haza a férjem 1órája ment el nem tudom mi van biztos sokan vannak.már én is kiváncsi vagyok.mondjuk elég érzelgösnek érzem magam mindjárt sirok pedig nics még min sirnom.
2009. márc. 18. 15:41
20/26 A kérdező kommentje:
hát negativ lett.
medi-lab csináltam a felsö csikon van egy halvány függöleges csik rosz a teszt?
reggel meg probálom ujra 1kicsit elkeserittett holnap minden kiderül.köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 18. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!