Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap délután teszteltem,...

Tegnap délután teszteltem, két óra múlva megnéztem, halvány csík van rajta, közben el kellett szaladnom otthonról így nem tudom, hogy mi van. Teszteljek megint?

Figyelt kérdés

Most olvastam,hogy a tesztre 6csepp vizelet kell,de én csak 4et csepegtetten,nagyban befolyásolja az eredményt?

nagyon izgulok :)

2009. jún. 11. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem a 2 csepp nem nagyon befolyásolta. Nem elkeserítésből egyeltalán, de ha jól tudom (lehet h. vannak kivételek) de a teszt 1 óra vagy fél óra múlva nem érvényesek.

De mondom én így tudom, nincs kizárva h. tévednék, és biztos volt már vki ilyen helyzetben aki a kövire + tesztet kapot:)

Tesztelj és akkor nem leszel ideges:)) Nagyon sok sikert, drukkolok:)

2009. jún. 11. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
minden tesztnél 6 csepp kell? mert én csak 3 csepegtettem ,mert az volt ráírva - gabrielle
2009. jún. 11. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Sztm, nem vagy terhes. A teszt eredményét nem befolyásolja, mennyivel később nézed meg. A vizelet mennyisége igen, de az az egy csík pont azért jelent meg, mert a teszt működött, ez a jele.

De ha nagyon aggódsz, csinálj még egy tesztet

És aznap majd megjön :D

2009. jún. 11. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha a kontrol csík megjelent, akkor a teszt értékelhető. Nem számít, hogy 4 csepp vagy 6. Ha bizonytalan vagy az eredményben, csinálj egyet holnap reggel, és 10 percen belül olvasd le. Ha babás vagy, akkor pár napon belül már nagyon erős lesz a 2. csík, meglátod!! :-)
2009. jún. 11. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Szia!Nekem is volt már halvány tesztem és baba lett belőlle.Eddigi életem során 3x kellett tesztet csinálnom sose figyeltem hányat csappantek rá de mindig baba lett belőlle!:)
2009. jún. 11. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,holnap majd megpróbálok még egy tesztet hátha összejött a baba :)
2009. jún. 11. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Én így jártam a DM-es zöld Corax-szal. Fél óra után megjelent egy halvány 2. csík. Viszont ennek így én nem hiszek, úgyhogy 4-5 nap múlva csinálok egy újabb tesztet.

Drukk neked is!

2009. jún. 12. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!