Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapra nem vártam, nemis...

Tegnapra nem vártam, nemis jött eléggé sok krémes folyásom, mikor teszteljek ha ma tesztelek délután akkor már kimutathatja ha babás vagyok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ma reggel nagyobb eséllyel mutatta volna ki, mint ma délután. Nem olvastad a használati útmutatót? Reggeli vizeletet kell használni koraterhességben, az koncentráltabb. Várj holnap reggelig.
2009. szept. 9. 09:23
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs itthon tesztem és ma fogok venni olyan türelmetlen vagyok:)
2009. szept. 9. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem holnap reggel csináld meg a tesztet és drukkolok hogy + legyen.
2009. szept. 9. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha türelmetlen vagy vegyél 2 tesztet, egyiket csináld meg délután, a másikat reggel. Nekem ilyenkor délután már kimutatta a babát, bár nekem egyáltalán nem volt folyásom, ez a krémes mindig menzit jelzett nekem. De nem vagyunk egyformák.

Majd írj. Drukkolok

2009. szept. 9. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is ma délután,meg holnap reggel is csinálj tesztet.Figyelj oda a teszt érzékenységére is.Amúgy rendszeres a ciklusod?

Drukkolok nagyon,mert nekem mag ma van pé-em,mi is szeretnénk babót!!!

2009. szept. 9. 12:00
 6/8 A kérdező kommentje:
mindig 38napra jönmeg most 1 napja késik remélem a baba miatt:)
2009. szept. 9. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Háát,remélem hogy azért késik.De inkább ne késsen,hanem ne is jöjjön meg!!!:))Majd írd meg milyen eedményed lett!!!Utolsó voltam amúgy...
2009. szept. 9. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:
oké sajna nem kaptam tesztet amilyet akartam aztmondták holnap kapnak ughogy csak holnap tuok vneni de midnekép megirom:)
2009. szept. 9. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!