Tegnapra nem vártam, nemis jött eléggé sok krémes folyásom, mikor teszteljek ha ma tesztelek délután akkor már kimutathatja ha babás vagyok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 09:18
1/8 anonim válasza:
Ma reggel nagyobb eséllyel mutatta volna ki, mint ma délután. Nem olvastad a használati útmutatót? Reggeli vizeletet kell használni koraterhességben, az koncentráltabb. Várj holnap reggelig.
2/8 A kérdező kommentje:
nincs itthon tesztem és ma fogok venni olyan türelmetlen vagyok:)
2009. szept. 9. 09:27
3/8 anonim válasza:
Szia. Szerintem holnap reggel csináld meg a tesztet és drukkolok hogy + legyen.
4/8 anonim válasza:
Ha türelmetlen vagy vegyél 2 tesztet, egyiket csináld meg délután, a másikat reggel. Nekem ilyenkor délután már kimutatta a babát, bár nekem egyáltalán nem volt folyásom, ez a krémes mindig menzit jelzett nekem. De nem vagyunk egyformák.
Majd írj. Drukkolok
5/8 anonim válasza:
Szerintem is ma délután,meg holnap reggel is csinálj tesztet.Figyelj oda a teszt érzékenységére is.Amúgy rendszeres a ciklusod?
Drukkolok nagyon,mert nekem mag ma van pé-em,mi is szeretnénk babót!!!
6/8 A kérdező kommentje:
mindig 38napra jönmeg most 1 napja késik remélem a baba miatt:)
2009. szept. 9. 12:11
7/8 anonim válasza:
Háát,remélem hogy azért késik.De inkább ne késsen,hanem ne is jöjjön meg!!!:))Majd írd meg milyen eedményed lett!!!Utolsó voltam amúgy...
8/8 A kérdező kommentje:
oké sajna nem kaptam tesztet amilyet akartam aztmondták holnap kapnak ughogy csak holnap tuok vneni de midnekép megirom:)
2009. szept. 9. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!