Három- vagy többgyerekes anyukák, hogyan döntöttétek el, hogy jöhet a harmadik baba?
2,5 és egy 1 éves gyerekeink vannak, sosem állt távol tőlünk a három gyerek gondolata, de igazán nem tudtuk, hogy vállalunk-e harmadikat.
Pár hete viszont egyre erősebben érzek egy vágyat, hogy szeretnék még egy kisbabát. A férjem bizonytalan, mert sokszor nem könnyű a két kicsivel sem, habár szerencsére van bőven segítségünk.
Nyilván a döntést csak mi hozhatjuk meg, és nem is a válaszok alapján fogjuk eldönteni a kérdést. De nagyon érdekelne, hogy mások milyen szempontokat vettek figyelembe, vagy mit mérlegeltek mielőtt úgy döntöttetek, hogy nagycsaláddá váltok?
2 lányunk volt, szerettünk volna egyvfiut. A kicsi 1 éves korában éreztük mindketten jöhet a pici.
Juniusban születik,ö is lány ledz,de nálunk a 3 vég szám,ennyi lánnyal birunk el :)
Az döntött nálunk,hogy mindketten akartuk épp akkor.
Hú, nehéz volt eldönteni, még kérdést is kiírtam én is róla. 😁
Ami fontos volt, az anyagiak, (minden terhesség előtt kiszámoltuk, mennyi bevétel várható a következő években), és a közös döntés.
Írhatsz pro és kontra érveket is, sokaknak bevált már.
Utolsóhoz hasonlóan :)
Illetve szerettük volna 2020-ra.
Tavaly novemberben átestünk egy költözésen. 3 hét rokonoknál tartózkodás után beköltöztünk az új helyre, ahol végre csak mi voltunk, meg a gyerekek, másnap már igencsak egymásnak estünk, és ez az egy alkalom volt, hogy nem védekeztünk, pont peteéréskor történt.
Először bepánikoltam, mikor kiderült. Mostmár nagyon várjuk :) Szintén 2 lány után, és esélyes, hogy ő is az, de még nem mondták biztosra.
Nagylányom majdnem 9, a kisebbik meg 2 éves lesz, mikorra megszületik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!