Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Három, vagy több gyermekes...

Három, vagy több gyermekes anyukák, akiknél az első két baba könnyen, hamar összejött, a harmadik is gyorsan sikerült?

Figyelt kérdés

Vagy váratott magára? Mennyi korkülönbség van a gyerkőcök között? Mennyi idős voltál a harmadik baba érkezésekor?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2016. máj. 3. 13:15
 1/9 Kitti85 ***** válasza:
A harmadik a pocakban van még és majd egy évet vártunk rá. A nagy 5 éves lesz, a kicsi 3 mikor érkezik. Én 31.
2016. máj. 3. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az első jött össze elsőre,a 2-dikra és a 3-dikra is úgyszint fél évet kellett várni:)A nagyfiam 7 múlt,a kislányom 3,5 éves a pici fiam pedig 6,5 hónapos:)26 éves voltam mikor utoljára szültem:)
2016. máj. 3. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első baba a 3. hónapban jött össze, a második és harmadik is rögtön az első hónapban sikerült.

Nem tudom, van-e összefüggés.

Az első (2011 szeptember) és a második kislányom (2013 április) közt 19 hónap a különbség, a második és harmadik kislány (2016 május) között 3 év 1 hónap lesz a különbség.

27 leszek augusztusban.

2016. máj. 3. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk mindhárom gyerek szinte rögtön összejött. A nagy 6, a kicsi 4 éves, a harmadikkal 29 hetes terhes vagyok. 34 éves vagyok most.
2016. máj. 3. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
igen, mindkettő 2. hónapban összejött. mindkettővel 30 fölött voltunk.
2016. máj. 3. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Az első gyerkőc rögtön az első hónapban sikerült, a 2. és a 3. gyermekünk is a második hónapban fogantak.

A legnagyobb és a középső között 31, a középső és a kicsi között 29 hónap van.

A 3. gyerek születésekor 36 éves voltam.

2016. máj. 3. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindhárom hamar összejött, annyira, hogy a harmadikat kb. fél évvel későbbre terveztük :) 24 hónap és 17 hónap van közöttük, 32 éves voltam mikor a harmadik született.
2016. máj. 3. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk az elso ket gyerek gyorsan jott egymas utan tervezetten (14 honap a kulonbseg). Az elso a masodik vedekezesmentes ciklusban fogant, a kisebbik az elso ciklusban.

Utanuk jo nagy szunet volt, 6 ev, es ismet az elso vedekezesmentes honapban teherbe estem. Sajnos elveteltem, utana 3 honapig varakoztunk, azota ez a 4. ciklus, hogy nem vedekezunk es meg nem estem teherbe.

2016. máj. 3. 14:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Gratulálok a gyerkőcökhöz! Jó ilyen sikeres történeteket olvasni. Remélem nálunk is hamarosan összejön a harmadik baba. Kedves utolsó, sajnálom ami veled történt, de biztosan sikerülni fog az a várva-várt babuci.
2016. máj. 3. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!