Mi van akkor, ha a mensi előtti harmadik napon volt peteérésem (biztos - uh-os). Ha esetleg összejött, akkor most nem lesz neki hol megtapadnia?
Teljesen odavagyok ... úgy örültünk, hogy van pé, s most tessék. Tapasztalata van valakinek ilyen téren, vagy esetleg átélt már valaki hasonlót?
Köszönöm.
A megtermékenyült petesejt 7-12 nap után ágyazódik be, addig meg talán esélyes, hogy nőjjön a nyálkahártya. Attól is függ szerintem, hogy mennyi ideig tart a vérzésed.
Nagyon drukkolok!
Jajj, köszönöm szépen, már kezdtem aggódni, mert senki nem válaszolt...
Nagyon remélem, hogy ha esetleg akkor mindenki jó helyen volt jó időben, akkor megvastagodik annyira, hogy sikerüljön megfelelő helyet találnia. Rettenet rossz érzés ez a bizonytalanság ...
Ne keseredj el ettől a mensitől, ez azért volt mert a peteérésed túl közel volt a mensidhez, és ezért jött meg! Tehát mindenképp megjött volna, ha sikerült a babó, ha esetleg nem!
Szerintem egy két hét múlva tesztelhetsz, de a biztosabb ha a következő nem várt mensis időben tesztelsz!
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!