Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ezt alig tudom elhinni...

Csajok! Ezt alig tudom elhinni! Megnézitek? Mára nem vártam.

Figyelt kérdés
[link] Jpg
2010. jún. 10. 06:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Gratulalok! En mar a 8. hetben vagyok megsem tudom meg mindig elhinni! :)
2010. jún. 10. 07:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok!
2010. jún. 10. 07:51
 13/18 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!!
2010. jún. 10. 08:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez egy gyönyörű pozitív (gravi hcg) teszt:D

Gratula és vigyázz magatokra ebben a nagy melegben.Tessék sok folyadékot fogyasztani,gyümiket,zöldségeket!

24 hetes km.

2010. jún. 10. 08:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok!:)

Nekem is nemrég jelent meg a 2. csík,de halványabban.Pár napja még nem látott semmit a doki hüvelyin,de tuti terhes vagyok,úgyhogy izgulok, hogy minden rendben legyen!!

2010. jún. 10. 09:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok,minden leendő kismamának!Sok boldogságot,és jó babavárást kívánok.Egy ideje szeretnék én is,ilyen jó híreken csak sírok és sírok,irigyellek titeket! Vigyázzatok magatokra!
2010. jún. 10. 11:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Boldog babavárást!! Én kedden teszteltem, nekem is pozitív lett, de halványabban látszik. Holnap csinálok egy másikat és ha az is pozitív akkor hétfőn doki. Remélem minden rendben lesz!!
2010. jún. 10. 15:57
 18/18 A kérdező kommentje:

Annyira aranyosak vagytok! Köszönöm! Rajtatok kívül csak a legjobb barátnőm tudja eddig. Apának holnap tudom elmondani. Kíváncsi vagyok a reakcióra...Még mindig hihetetlen. Mivel korai terhesség, nem igazán van eddig tünetem. De majd lesz! A 2gyermekemmel igen hányós voltam. No de sebaj. A zöldséget, gyümit imádom, azzal nem lesz gond, viszont a folyadékra oda kell majd figyelnem. Dokihoz még ráérek menni. Tapasztalat. Várok 2-3hetet, ha kibírom.

Kedves Utolsó előtti hozzászóló! Mondanám, hogy ne sírj, de szerencsére nem tudom, milyen a hosszú sikertelen hónapokat feldolgozni. 2barátnőm is évekig próbálkozott, most pedig mindketten boldog Anyukák! Szívből kívánom, hogy hamarosan NEKED gratulálhassunk!

(Bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredett. Úgy látszik, a hormonok máris beindultak.:-))))

2010. jún. 10. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!