Párommal megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk, de?
Szóval 2-3 hete leültünk, és megbeszéltük, hogy indulhat a babaprojekt. Építkezünk, pont ideális lenne, ha teherbeesnék mondjuk elsőre, mivel munka mellett levelezőn egyetemre is járok, még szakdoga időszak előtt szülnék.
Párom is így vélekedett, viszont azóta akárhányszor szexelünk, idő előtt kihúzza.
Kérdeztem, azt mondja még várna pár hónapot. A gond, hogy ha mostanában nem kezdjük el, akkor 5 év múlva tudnék munka miatt gyermeket vállalni.
Igazából csak megerősítést szeretnék, esetleg nálatok volt ilyen, hogy a párotokban kicsitt később "ért" meg a dolog?
Még annyi, hogy nap közben többször poénkodik a dologgal. Lehet csak fél?
27n,35f 6 éve együtt
Egyértelműen megmondta: ő még várni akar pár hónapot. Gondolom tisztában van vele, hogy utána pár évig neked nem jó. Szóval csak húzni akarja az időt.
Valószínűleg egyáltalán nem akar gyereket, csak nem meri bevallani.
És milyen hangulatban zajlott a megbeszélés? Te győzködted, ő belement vagy ő volt a lelkesebb?
Ha előbbi, akkor valójában nem akar, még bizonytalan.
Egyébként nem, nem volt ilyen nálunk. Sokáig vaciláltunk, de amikor döntöttünk (mindketten, nem kellett rábeszélni), akkor nem hátráltunk.
Második gyerekkel volt az, hogy neki több idő kellett (jóval több, mint nekem), de kivártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!