Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet évekig bírni a...

Hogyan lehet évekig bírni a csalodottságot hogy nem jön a baba?

Figyelt kérdés

Ez a második hónapunk hogy próbálkozunk. Tegnap megjött. Rosszul érintett. Sírhatnékom volt, nagyon elkeseredtem. Ma már inkább arra gondolok hogy vérge új hónap új lehetöség.

Hogyan lehet ezt évekig elviselni? Hogyan nem "bolondulnak" bele párok?

2018. márc. 12. 11:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Köszönöm!

Még csak 9 hónapja várunk.

2018. márc. 12. 12:13
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem volt egyszeru, sajnos tudom milyen rossz. 48 sikertelen honap, 4 ev kereken. Hol jobban viseltem hol nagyon rosszul. Mindkettonknel rendben talaltak a dolgokat, megsem jott. Vegul akkor nyugodtam meg amikor tudtam mikor lesz a lombik idopontja. Vegul igy sikerult elsore.

Most 20 hetes a pocakomban de meg mindig annyira hihetetlen. Kivanom, hogy sikeruljon minel hamarabb!

27N

2018. márc. 12. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Egyre jobban.8 év...én már nagyon ritkán gondolok rá,ha jön jön ha nem akkor is van élet :)
2018. márc. 12. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
6 évet vártunk. Az első 5-6 hónap volt nagyon rossz, aztán valamennyire elengedtük. Kb 2 éve vártuk, amikor volt pár rosszabb hónap, aztán teljesen elengedtük, úgy döntöttünk, örökbefogadunk pár év múlva. Amikor elkezdtem intenzívebben utánajárni a dolog menetének, akkor lettem terhes. 😊
2018. márc. 12. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Mi 2,5 évet vártunk a kisfiunkra. Én körülbelül 1 év után kezdtem aggódni. Két hónap után még eszembe nem jutott sírni meg ilyesmi :)

Engem inkább az aggasztott mi van, ha nem sikerül soha. Mi van ha meddők vagyunk. De ez a gondolat csak 1 év után ütött szöget a fejembe. Akkor elkezdtük a kivizsgálásokat, és képzeld nem találtak semmit. A mi fiunk eddig váratott magára.

Akkor nagyon rossz volt, de visszatekintve már alig emlékszem, pedig még csak 3 hónapja született :)

Szerintem picit engedd el a témát, mert ha két hónap után sírhatnékod van, akkor tényleg nagyon nehezen fogod viselni, ha akár fél-1 évet kell rá várnod...ami ma az átlag.

2018. márc. 12. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Mi mar ket eve varunk! Minden menseskor sirok!!! Most megyek pszichologushoz:( en kivagyok nem tagadom
2018. márc. 12. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
A lepontozosnak remelem az anyja csuklik!!!!!
2018. márc. 12. 22:57
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
Az szégyen ha emiatt valakinek rámegy a házassága.Elején hozzad ment nem a babahoz,nem kell emiatt szetmenni.
2018. márc. 26. 20:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Honnan tudod utolsó hogy mennyit küdtöttek a babáért, hány éven keresztül jártak orvostól orvosig, micsoda lelki megpróbáltatásokon mentek keresztül, ami van hogy egy kapcsolatot szorosabbá tesz, de lehet h belefásul mindkét fél az örökös csalódásokba. Ne ítéljünkel addig senkit míg nem jártunk a cipöjében (Hozzáteszem senkinek Sem kívánom ezeket a megpróbáltatásokat)
2018. márc. 27. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!