Hogyan lehet évekig bírni a csalodottságot hogy nem jön a baba?
Ez a második hónapunk hogy próbálkozunk. Tegnap megjött. Rosszul érintett. Sírhatnékom volt, nagyon elkeseredtem. Ma már inkább arra gondolok hogy vérge új hónap új lehetöség.
Hogyan lehet ezt évekig elviselni? Hogyan nem "bolondulnak" bele párok?
Szia!
Lelkileg nem könnyű ez biztos.
Nálunk egy idő után eljött az idő arra,hogy tovább lépjünk.
Már mikor minden nap rosszul éreztem maga és depressziós lettem majdnem akkor mondta,hogy nincs tovább.Elég volt.
6 évig küzdöttünk.
De vannak akik végsőkig kitartanak ami jó de nekünk nem ment.
Most százszor jobban érzem magam.
Egészségi probléma volt.Meddőséggel küzdöttünk.
Szerintem a mi kapcsolatunk rá ment volna pedig 15 éve vagyunk együtt.
Érdekes olvasni, hogy pár hónap miatt így kiborultok :)
Mi 5 éve próbálkozunk, közben voltak műtétek is. Nem egyszerű. De próbálok nem mindig erre gondolni és élni az életet ugyanúgy, ahogy eddig is. Mást nem nagyon lehet csinálni. Az is benne van a pakliban, hogy sose jön össze. Addig viszont a remény éltet. Utána nem tudom, mi lesz.
Mi is több éve próbálkozunk. Szerintem nem azon múlik az életem hogy lesz e gyerekünk. A házasságunk nem akkor lesz teljes ha gyerekünk születik. Mi akarunk babát, de azért nem remegünk érte.
Így tudjuk elviselni, hogy nem e téma körül forog minden éjjel nappal.
nem is arról van szó hogy kiborultam. Csak mikor így letörtem arra gondoltam hogyan lehet ezt hosszú hónapokig /évekig bírni.
Drukkolok minden babára vágyónak hogy mihamarabb összejöjjön.
Mi nem a gyereket adtuk fel csak épp a saját babáról mondtunk le.
Örökbefogadunk.
Nekünk soha nem lehet közös gyerekünk.
Ezért adtuk fel.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!