A predictor early kimutatja már ha van baba?
Mindenképp tesztelj újra, mert ezen alig látok valamit, és ahhoz képest, hogy szerdán kellett volna megjönnie túl halvány, bár hallottam olyat, akinek csak a 6. napon lett erős pozi.
A predictor nekem annyira nem tetszik, mert pl facelle 25ös előbb mutatta a terhességet és erösebben is látszódott mint a predictor, pedig az elvileg érzékeny és drágább is mint a facelle.
Ja,és facelle nem várt napján full erős volt, predictor még a 4. nap késés után is halványka
Jo a predictor!
Nekem mensi elott 3 nappal mar szepen mutatta!;)
Drukk es irj majd
Hát ha még csak 10dpo akkor nem késik még, csak ez egy hosszabb ciklusod. A 15. dpora nem várod elméletben. Hacsak nem pár napos mindig a luteálisod ami nem túl jó.
10dpo nekem csak odaképzelős volt még, de két nappal később ugyan halvány de jól látható. Szerintem tesztelj holnapután mert ez biztató teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!