Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early-vel csináltam...

Predictor early-vel csináltam a nem várt előtt 2 nappal egy tesztet. Én nagyon hslvány két csíkot látok. Megnéznétek nekem ti is? Remélem baba lesz. Fáj a mellem, görcsölget a hasam, fel vagyok puffadva.

Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 16:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nincs link.
2017. okt. 7. 16:43
 2/21 A kérdező kommentje:

Bocsi, pótolom.

[link]

2017. okt. 7. 16:46
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Igen ez pozitív! Gratulálok!
2017. okt. 7. 16:47
 4/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk már babát,és egy ideje próbálkozunk.Remélem igazad van.Egyenlőre nem tudom elhinni hogy pozitív.Hétfőn nem kellene megjönnie.Sajnos itthon nincs már tesztem,leghamarabb hétfőn délbe tudok venni hátha erősebb lenne,persze ha nem jön meg.Köszönöm szépen a pozitív elbírálást.
2017. okt. 7. 16:54
 5/21 anonim ***** válasza:
10%
Akar hogy nezem en ezen nem latok semmit,sajnalom
2017. okt. 7. 17:27
 6/21 anonim ***** válasza:
66%

Latok 2 csikot!:) nekem a 11. dpo-n mar eleg egyertelmuen mutatta ez a teszt a lenyeget!:)

Holnap van a nemvart napja es akkor ismetelem meg vele!

Drukkolok neked, hogy erosodjon!:)

2017. okt. 7. 17:30
 7/21 anonim ***** válasza:
Ugyanez a teszt nekem ugyanilyen halvány volt a nemvárt napján és még sok napig. 1hét után lett azép erős. Gratulálok. Ha kéred megmutatom az enyém
2017. okt. 7. 17:44
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Nem élem bele magam,akkor a tuti hogy ha hétfőn nem érkezik meg,és akkor kedden kora reggel csinálok még egy tesztet.Addig sajnos megy az izgulás még.De legalább nem csak képzelődöm és tényleg van ott valami kis csíkocska.😃Köszönöm a biztatást.
2017. okt. 7. 17:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen ez a teszt nemvár előtt és nem volt akkor baba, időben meg is jött:(. Úgy gondolom elkezdődhetett valami, de nem jól tapadt meg és megszakadt, ha nem tesztelek olyan korán valószínű nem is tudtam volna, ez a teszt nagyon érzékeny, és kimutatta. Drukkolok hogy Neked ne így legyen!! :)
2017. okt. 7. 21:05
 10/21 anonim ***** válasza:
51%
En 2 csikot latok!☺
2017. okt. 7. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!