Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early-vel csináltam...

Predictor early-vel csináltam a nem várt előtt 2 nappal egy tesztet. Én nagyon hslvány két csíkot látok. Megnéznétek nekem ti is? Remélem baba lesz. Fáj a mellem, görcsölget a hasam, fel vagyok puffadva.

Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 16:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Látom a második csíkot! :)
2017. okt. 8. 01:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztató kommenteket.Már nagyon várom a holnapi nem vártat.😃
2017. okt. 8. 06:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelsz ujra?
2017. okt. 8. 07:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Megvárom a holnapot,és ha nem jön meg akkor kedd reggel.Nemtudom mit higyjek,mert olyan tüneteim vannak amik a menstruáció előtt is szoktak,csak ezek erősebbek.Nagyon fáj a mellem,amikor leveszem a melltartót le akar szakadni a helyéről.Hozzáteszem nem vagyok nagy mellű.Hasmenésem van már két napja.Görcsöl a hasam,az átlaghoz képest többet pisilek.És a héten kis apróság dolgok miatt is megbántottam amitől a sírás kerülgetett,és egyébként nem vagyok ilyen.Csak sajnos nem merem beleélni magam,lehet azért tűnök negatívnak,mert eddig csak csalódás ért hogy megjött.Pajzsmirigy beteg is vagyok,nem a jobbik fajta.😞
2017. okt. 8. 08:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Az ember leirja hogy o mit lat es erre lepontozzak,mert ha a kerdezo nem azt halja amit szeretnek akkor le kell pontozni ugye 👏 gratulalok!
2017. okt. 8. 09:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Én meghallgatom a negatív és a pozitív gondolatokat,is.Hisz ebből tanul az ember.

De természetesen ezek elméletek,majd a gyakorlatban 100 %-osan kiderül.

2017. okt. 8. 10:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Kiderult kedves kerdezo, hogy mi lett?:)
2017. okt. 12. 22:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ne haragudjatok hogy csak most írok.Kicsit zsúfoltak a napjaim.Nem jött meg,teszteltem ésén szintén pozitív lett.Úgyhogy jön a baba.Hamarosan jelentkezek a dokinál.
2017. okt. 14. 09:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok.!☺☺
2017. okt. 14. 10:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Szupi! Gratulalok!:))
2017. okt. 14. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!