Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a 12. dpon negatív a...

Ha a 12. dpon negatív a predictor early teszt akkor valószínűleg már nincs baba ugye?

Figyelt kérdés

Annyira biztos voltam, hogy ez a hónap sikeres lesz...valahogy más volt mint a többi... ezért is mertem korábban tesztelni...

😔

2017. okt. 25. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Mikorra nem várod?Amíg nem jön meg,van remény.:-)

Lehet,hogy később volt a peteérés,ezáltal a beágyazódás.Igazából a nemvárt napja előtt nem is érdemes tesztelni.

2017. okt. 25. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Csatlakozom az elöttem vàlaszolohoz,amig nem jön meg addig van remèny.
2017. okt. 25. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb nőnek késéskor mutatja ki bármilyen teszt. Ez a "csodacsuda"teszt sem kepes tobbre
2017. okt. 25. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kovetett ovunal 11.dpo n pozi lett. Amikir csak ugy terhes lettem a 14.en mutatta ki. Valoszinu kesobb volt akkor ovum mint ahigy gondoltam. Meg ne add fel.
2017. okt. 25. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
A predictorral nekem rossz tapasztalataim voltak. Én a Clearblue tesztet javaslom, az mindig a többi előtt (és a késés előtt) kimutatta a terhességet.
2017. okt. 25. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mutatta a 11. dpo-n.

Az nem azt jelenti, hogy neked mar semmi eselyed! 2 nap mulva probald ki ujra!;) drukkolok

2017. okt. 25. 14:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok biztatást! Pénteken lenne esedékes...

Én már lélekben elengedtem a dolgot. Ha esetleg késne tesztelek, amúgy meg kivárom mi lesz...

Majd megírom, hogy alakult! :)))

2017. okt. 25. 15:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos a teszt jó volt, ma megjött. :(

De semmi baj, majd a következő hónapban pozitív lesz!!!!! :))))

2017. okt. 26. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!