Hanga86 kérdése:
Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.
Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!2010. jún. 9. 15:58
161/194 anonim válasza:
20:49-es. Akkor meg tényleg a doki a biztosabb. Valamit csak talál. Szurkolok hogy jó híreket kapjál. Mikor mész hozzá?
162/194 A kérdező kommentje:
Hát én már nem bízom a jó hírbe,habár olvastam már ezen az oldalon - teszt utáni babáról...De ez nem én leszek sztem:(Holnap kérek időpontot,igyekszem minél hamarabb eljutni hozzá,de majd írok!De tény,h csökkentek a tünetek.
2010. jún. 20. 21:11
163/194 anonim válasza:
20:49-es. Szerintem addig ne add fel amíg az orvos azt nem mondja, hogy nem a baba miatt vannak a tüneteid!! Drukkolok, hogy csak a kevés hormon miatt nem mutatta ki a teszt. Várom majd, a fejleményeket.
164/194 anonim válasza:
20:49es Sziasztok! Meg csináltam a tesztet,természetesen Gabriel-lel és itt a kép. Szerintetek?:))))
166/194 A kérdező kommentje:
20.49-es!Szívből gratulálok!Sok boldogságot!Én megint barnázok,hőm 36.8...Jövő hétre lenne időpont,így lehet,h elmegyek magándokihoz.Habár az elég drága...
2010. jún. 21. 08:39
167/194 anonim válasza:
20:49-es. Köszönöm szépen csajok! :) Kérdező, remélem nincs nagy bajod. Én már voltam magán dokinál, egy vizsgálat 6000 Ft-ba került nála, de neki van sztk-s rendelése is. Százhalombattán, én majd később oda megyek.
168/194 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Beverekedtem magam a dokimhoz a kórházba és megvizsgált.Nem látott petezsákot sehol,de azt mondta,h lát a méhembe egy fél mm(vagy fél cm-es)valamit,amiről még nem tudja,h mi,de lehet pixel hiba is...:P Holnap pisivizsgálat,aztán kiderül illetve jövő pénteken kontroll.Valami 10mm-es endometriumról beszélt,az mi lehet?Ennyit csíptem el és annyit,h nem mindig látni a babát 1 héttel a késés után.Hát ennyi!
2010. jún. 21. 14:56
169/194 anonim válasza:
20:49-es Szióka kérdező. Utána néztem, hogy mit jelent az Endometrium=méhnyálkahártya, ami belülről a méhedet borítja.A beágyazódáshoz min 10 mm-es nyálkahártya szükséges. Ezt a választ itt a gyakori kérdések oldalán találtam. Remélem segítettem, és hogy baba miatt vastagabb. :)
170/194 A kérdező kommentje:
Szia!Igen,már én is keresgéltem itt.Engem az aggaszt jobban,h most van ott vki vagy nem?Nehezen tudom elképzelni,h egy pixelhibát ne tudna megkülönböztetni egy babától,de minden elképzelhető.Ezen jár az agyam...
2010. jún. 21. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!