Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.
20:49-es. Kérdező, én pont ma adtam oda a házi kakaós csigát az öcsémnek, mert rá se bírtam nézni. Max a fagyit eszem. Tegnap a főnök asszonyom készített a melóhelyen pizzát, engem is megkínált, és nagyon ízlett, pediglen elsózta. Furcsálltam.
L, de jó neked, hogy a doki már megerősítette, hogy babád lesz! Gratulálok! Boldog baba várást.
Nagyon szépen köszönöm nektek lányok, rendesek vagytok.
Tudom, hogy ez a téma nem ide tartozik, de ki kell hogy adjam magamból - este válaszoltam egy kérdésre itt - egy anyuka kérdezte hogy el e vetesse a 16 éves lánya babájat, holott fel tudnák nevelni, mert jól állnak anyagilag és a lánya is megtartaná. Erre fel írtam, hogy szerintem az abortusz gyilkosság, aztán csúnyán lepontoztak. Rágondoltam a pici 4 hetes babámra és rosszul is lettem, hogy mennyi meggondolatlan ember van, akik nem is gondolnak bele, milyen kockázatokkal jár egy abortusz. Személy szerint én csak sajnálni tudok mindenkit, akiknek ez megfordul a fejükben. Itt meg sok lány már hosszú ideje próbálkozik, tényleg nagyon akarnák a babát, de sajnos pont nekik nem jön össze. Nincs igazság- L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!