Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki még? 14-e körülre nem...

Hanga86 kérdése:

Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.

Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!
2010. jún. 9. 15:58
 141/194 A kérdező kommentje:
Nem merek hinni benne!De a hátam is fáj sokszor.Biztos nem beszélem be a tüneteket mert sztem ezeket nem lehet,meg minek tennem?Veszek egy 10-es tesztet,mert a 25-ös - volt szerdán.Szom. vagy vas. csináljam meg?
2010. jún. 18. 08:58
 142/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Szia kérdező. Nagyon babagyanús vagy! :) Holnap tesztelsz, ha jól tudom. Majd írd meg. Nagyom kíváncsi vagyok! Érdekes én is a sósat kívánom, pediglen én mindig is imádtam az édeset. Viszont most a kedvenc sütimből ( amit anyu készített) csak pár falatot bírtam megenni. A többi tünetem megmaradt. És felment a hőm 37-re. :)
2010. jún. 18. 09:02
 143/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Ha tudsz várni a teszttel, akkor vasárnap. Szurkolok! :)
2010. jún. 18. 09:13
 144/194 A kérdező kommentje:
20.49-es!Remélem igazad lesz.Ok,vasárnap tesztelek!remélem nem viccel velem a szervezetem...
2010. jún. 18. 09:15
 145/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Kérdező, Nagyon remélem! Különben meg egyre hasonlóbbak a tüneteink. Akkor ezt már nem a szervezetünk, hanem az időjárás tenné. :D De nem hinném!! :) Csak pozitívan. Ez csak baba lehet. :)
2010. jún. 18. 09:18
 146/194 A kérdező kommentje:
Olyan aranyos vagy,annyira jól esik a bíztatásod és persze a többieké is!Van itthon rétes,tegnap ránéztem(és ma reggel is) és fúúúújjj...pedig szeretem nagyon!:)
2010. jún. 18. 09:23
 147/194 anonim ***** válasza:
100%
Lányok, indulok orvoshoz :) L.
2010. jún. 18. 11:09
 148/194 anonim ***** válasza:
100%
Vissza is jöttem, még nem igen látta az ultrahangon, de azt mondja, szerinte ott a baba - a méhnyálkahártyáról ítélve :) Kezdek nagyon boldog lenni :)
2010. jún. 18. 14:07
 149/194 anonim ***** válasza:
100%

20:49-es. Kérdező, én pont ma adtam oda a házi kakaós csigát az öcsémnek, mert rá se bírtam nézni. Max a fagyit eszem. Tegnap a főnök asszonyom készített a melóhelyen pizzát, engem is megkínált, és nagyon ízlett, pediglen elsózta. Furcsálltam.

L, de jó neked, hogy a doki már megerősítette, hogy babád lesz! Gratulálok! Boldog baba várást.

2010. jún. 18. 20:50
 150/194 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépen köszönöm nektek lányok, rendesek vagytok.

Tudom, hogy ez a téma nem ide tartozik, de ki kell hogy adjam magamból - este válaszoltam egy kérdésre itt - egy anyuka kérdezte hogy el e vetesse a 16 éves lánya babájat, holott fel tudnák nevelni, mert jól állnak anyagilag és a lánya is megtartaná. Erre fel írtam, hogy szerintem az abortusz gyilkosság, aztán csúnyán lepontoztak. Rágondoltam a pici 4 hetes babámra és rosszul is lettem, hogy mennyi meggondolatlan ember van, akik nem is gondolnak bele, milyen kockázatokkal jár egy abortusz. Személy szerint én csak sajnálni tudok mindenkit, akiknek ez megfordul a fejükben. Itt meg sok lány már hosszú ideje próbálkozik, tényleg nagyon akarnák a babát, de sajnos pont nekik nem jön össze. Nincs igazság- L

2010. jún. 19. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!