Hanga86 kérdése:
Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.
Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!2010. jún. 9. 15:58
151/194 anonim válasza:
20:49-es. Szia L, szerintem is igazad van!! Ha valaki az abortuszt választja, annak szembe kell néznie, hogy lehet később nem lesz babája. Főleg, ha meg is akarná a lány tartani, és pénz is van rá. Csak sokan ebbe nem gondolnak bele. Sajnálom, hogy lepontoztak. Én még nem pontoztalak téged eddig, de most adtam egyet, hogy vissza kerülj. :)
152/194 anonim válasza:
Dühítenek az ilyen emberek :( Neked viszont nagyon szépen köszönöm :)
153/194 anonim válasza:
20:49-es. Sziasztok csajok. Mi újság veletek? Kérdező, na mi lett a teszt eredménye? Én holnap tesztelek és alig várom. :)
154/194 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nekem ismét negatív lett egy 25-sel:(Már nem értem a dolgokat...Tünetek alig vannak.Bejelentkezek a dokihoz és majd megmondja,h miért van ez.Nálazok mizujs?Tünetek?
2010. jún. 20. 09:33
155/194 anonim válasza:
Sziasztok!
A "másik államvizsgás" vagyok :)
Képzeljétek, pénteken már nem bírtam tovább és munka után délután csináltam egy tesztet,és ez lett:
[link] Szerintetek?:))))
Holnap reggel csinálok még1et a bizti kedvéért :)
156/194 anonim válasza:
L vagyok. Szerintem biztató a kép. Milyen érzékenységű a teszt?
157/194 A kérdező kommentje:
"Államvizsgás"!Gratulálok,ez nagyon jónak tűnik!
2010. jún. 20. 18:51
158/194 anonim válasza:
gratula államvizsgás ez valószinűleg pozitiv lesz!
e.
159/194 anonim válasza:
20:49-es. Sziasztok. Államvizsgázó, Gratulálok a pozitív eredményhez! :) Kíváncsian várom a holnapit. Kérdező sajnálom, hogy negatív lett a teszt. :( Nem próbálod meg egy 10-es érzékenységűvel? Hátha az mutat valamit. Tüneteiddel, hogy állsz? Nekem maradtak, fáradság, aluszékonyság, cici duzzadás, fájás, mellbimbó érzékenység, Ja és néha ingerlékenység. Van amikor olyan idegesség fog el, hogy majd szét robbanok. Holnap tesztelek, még egyszer.
160/194 A kérdező kommentje:
20.49-es!Nem lakok kis városban,de nem találtam egyik patikában sem 10-est...Pisilés van,néha szurka,tegnapelőtt olyanokat szúrt a hasamba,h hirtelen odakaptam,cicimbe is beleszúr ritkán(pont most),száraz vok,mintha nőtt volna egy picit a cicim,de nem tudom.Hőm ma reggel is 36.7(már sok-sok napja ennyi).Héten el akarok menni dokihoz,mert idegesít a dolog...
2010. jún. 20. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!