Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt
megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott
lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom
is van, néha megszédülök, fejem is fáj.
Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!
Nekem tegnap kellett volna mejönni, de még semmi. Eddig iszonyatosan feszült a mellem, ez adott egy kis reményt, viszont most este már nem fáj annyira... így elbizonytalanodtam.
Pedig már úgy reménykedtem, a hasam is szurkál, késik is, de ez most "nem tetszik" hogy kevésbé fáj a cicim! (Pedig máskor hogy örülök, ha már nem fáj :))
Nektek szorítok, és gratula akinek sikerült!
2010. jún. 15. 21:54
112/194 anonim válasza:
20:49-es. Szia. Köszönjük. :) Szerintem ne csüggedj még! Attól hogy most kevésbé fáj, az nem jelenti azt, hogy nincs baba. A női szervezet szeret ilyenkor játszani! Hol ez hol az a tünetem van nekem is. Nem mindig fáj pl: a cicim, enyhülni is szokott. Amíg nem jön meg addig van remény! Drukkolok, hogy sikerüljön neked.
2010. jún. 15. 22:04
113/194 anonim válasza:
nekem megjött :((( ajjj.... de igazából
alig van vérzés:D sőt átlátszós.... :DD csak kicsi vérzés volt:D
2010. jún. 15. 22:07
114/194 anonim válasza:
Első: pénteken vagy szombaton tesztelek csak, mert már egyet ellőttem feleslegesen még 2 napja este. Kiváncsian várom a fejleményeket.
2010. jún. 16. 05:20
115/194 anonim válasza:
sziasztok
utánam a vérözön-)
tegnap még semmi de ma reggelre .....
veletek mizu?e.
2010. jún. 16. 06:55
116/194 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Teszteltem,de eleve alig jött ki bármi is,de végül csak 1 csíkom lett.Igaz,h 25-ös a teszt,így annyira még nem csüggedtem el.Majd hétvégén csinálok egy 10-es érzékenységűt.
e.,sajnálom:(
20.49-es,mi újság?
Többiek?
2010. jún. 16. 07:22
117/194 anonim válasza:
20:49-es. Sziasztok csajok! E. Sajnálom!! :( Szurkolok, hogy legközelebb sikerüljön! Kérdező, a férjem kora reggel ment dolgozni ( 4 órási busszal), nehezen is felébredtem rá, pediglen 3-szor csörgött az ébresztő, és olyan farkas éhes voltam. Ettem egy almát, és vissza az ágyba. Most meg aludtam volna még tovább, ha nem ébreszt fel telefonon. Ilyenkorra már rég fennszoktam lenni! A többi tünetnél semmi változás! Kíváncsian várom majd a következő teszteteket. Remélem együtt örülhetünk! :) Én majd hétfőn tesztelek még egyszer, rábeszélt a sogornőm, hogy biztosabb eredményt kapjunk.
2010. jún. 16. 08:16
118/194 anonim válasza:
Egy tizes és egy 20as érzékenységű tesztet vettem, mindkettő pozitív :))) Megpróbálok feltenni róla képet és várom a ti véleményeteket. L :)
2010. jún. 16. 12:58
119/194 A kérdező kommentje:
Jujj,de jó neked!!!Mikorra nem vártad?Tünetek?Gratulálok!És irigykedek:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!