Lombik programban résztvevőktől szeretnék kérdezni hiperstimuval kapcsolatban?
Azok válaszát várom akiknek leszívás után hiperstimu lépett fel.Ez az első lombikom.
Nekem tegnap volt a leszívásom, 33 db-ot szívtak le.Nem tudom eldönteni, hogy a hasi fájdalmam azért van-e mert rengeteg petesejtem lett, vagy túlstimu jelei.Légyszi írjátok meg, hogy mit éreztetek leszívás után.
Szerintem ha túlstimus lennél az hányással/lázzal és erős fájdalmakkal jár. De ha bizonytalan vagy, szerintem hívd fel az orvosodat!
ELSŐ VÁLASZOLÓTÓL KÉRDEZNÉM : én is lombikos vagyok, most vagyok a beültetés utáni 18. napon (kb. most 4 hetes+5 napos terhesnek számítok). Sikerült a beültetés, vérvételből is kimutatták, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk:) Egy dolog aggaszt: kb. 2 napja enyhült a mellfeszülésem/hasfájásom, szinte már semmilyen tünetem nincs. Néha-néha pici hasgörcs meg feszesebbek a mellek, de semmi extra. Ez normális? Nálad ez hogy volt? Nem gond, hogy nincsenek még igazán terhességi tüneteim?
Köszönöm a válaszodat! 1.190 volt a hcg szintem a beültetés utáni 14. napon. És neked? Két hét múlva kell mennem ultrahangra, akkor talán jobban megnyugszom:)
És kisfiút vagy kislányt vársz?
Hűha, akkor lehet nálunk is ikrek vannak?:)
És kisfiút szeretnétek vagy kislányt? Vagy ezt is azt is?:)
Mi lányoknak örülnénk, vagy egy fiú egy lánynak, de ha csak fiú lesz,úgy is jó,igazán nincs miért válogatnunk:)
sok sikert a holnapi uh-ra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!