Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 8-ára nem vártátok...

Akik 8-ára nem vártátok teszteltetek már? Ha igen milyen eredménnyel?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 15:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az mindenképp jó jel. Nagyon szorítok neked! Írj ha van eredmény!
2010. jún. 10. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
20:20-as vagyok. Ma reggel teszteltem és pozitív lett! :)
2010. jún. 10. 19:53
 13/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához!!!!!!!!!!!
2010. jún. 11. 08:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok! Én vagyok aki 7-re nem várta...még mindig semmi.Holnap vagy utána tesztelek.

Kérdező!Te mikor tesztelsz? Úgy izgulok érted is.

2010. jún. 11. 09:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Jövőhéten valamikor, mert eléggé rendszertelen a ciklusom. Fogi gátlót szedtem és 1,5 éve már hogy abbahagytam. Eleinte 3 havonta jött meg, de most március óta minden hónapban megjött igaz változó volt a ciklus hossz. Te mikor tesztelsz? Van valamilyen tüneted?
2010. jún. 11. 10:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Az első vélaszoló vagyok (15:34). Ma megcsináltam a másik tesztet és ezen már egyértelműen két csík van,tehát én is babás lettem. Hétfőn megyek dokihoz. Én is gratulálok a pozitív teszthez!!! Érted pedig nagyon szorítok!!! Majd írd meg az eredményt ha teszteltél! :-)
2010. jún. 11. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Ismét az első vagyok. Helyesbítek: mindkettőtöknek szorítok a kérdezőnek és a 7.-re nem várónak is!!!
2010. jún. 11. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki 7-re nem várta...én is csak a jövőhéten, mert nekem is össze vissza van még a ciklusom.Tavaly májusban hagytam abba, októberig minden rendben volt, aztán fél évig semmi, és májusban megjött magától, és most nem tudom mi van.Néha mintha szurkálna a pocim, néha émelygek, hullik a hajam, de semmi egyéb.Tegnap előtt pozitív tesztekkel álmodtam :D...hátha ez is jel :D.

Drukkolok Kedves Kérdező! És én is köszönöm a drukkot!

És szívből gratulálok mindenkinek, akinek már sikerült!

2010. jún. 11. 21:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Én már teszteltem sajnos negatív lett, de még mindig nem jött meg
2010. jún. 14. 14:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Na...én is teszteltem, és nekem is negatív:( Pedig még mindig nem jött meg.Tudom, hogy nem szabad feladni, és nem is fogom, de most ez egy kicsit elszomorított.

Majd Nekünk is sikerül!Majd drukkolok Érted!

2010. jún. 15. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!