Hány nap késésnél teszteltetek, milyen eredménnyel?
Én a nem várt menstruáció előtt 1 nappal teszteltem (ma) és POZITÍV. Úgy örülök.
Már csak azért is, mert a vaterás One Step teszt nem mutatott semmit a reggeli első vizeletből, ezért teljesen elkenődtem. De nem hagyott nyugodni a dolog. Mivel volt itthon egy Qupido teszt is teszteltem még egyet és teljesen egyértelműen pozitív lett.
De jó gratulálok az utolsónak, nekem is ma van a nem várt napja de az én tesztem - lett sajnos. (HCG line)
Hanyadik dpo-n vagy ? én ma vagyok a 13. dpon
gratula 10:17-es! :):):):):):):):)
Én szept 1-re nem vártam, de már 29-én teszteltem, mert éreztem, hogy sikerült a cicimen!Pozi is lett, de azért 31-én teszteltem megint az is pozi természetesen!
Énma vagyok 5 hetes! :)
És Te kedves kérdező?Hogy állsz?
én nem várt utáni nap teszteltem reggeliből és halvány + lett de én éreztem,hogy sikerült.Ugyan olyan érzéseim voltak mint az elsőnél csak sajna májusba elvetéltem.De most remélem minden rendben lesz.
7+6 hetes
5 nap késésnél teszteltem, rituálisan, reggel fél 6-kor. Alig bírtam kivárni a 3 percet, aztán felráztam a férjemet, és dugtam az orra alá, hogy "Látod???" Sokáig csak ezt tudtam kinyögni. :)
Annyi jele volt, hogy fájdogált kicsit a hasam már egy hete.
11 hkm
Én nem görcsölök,néha olyan mintha izolázam lenne,a cicim egy kicsit fájdogál,de az mensi elött is szokott....tegnapra nem vártuk,de nem merek
Boldog babavárást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!