Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány nap késésnél teszteltetek...

Hány nap késésnél teszteltetek, milyen eredménnyel?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 09:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Másnap. Pozitív. Utána következő nap ismétlés, az is pozitív.
2011. szept. 8. 09:30
 2/14 anonim ***** válasza:

Én a nem várt menstruáció előtt 1 nappal teszteltem (ma) és POZITÍV. Úgy örülök.

Már csak azért is, mert a vaterás One Step teszt nem mutatott semmit a reggeli első vizeletből, ezért teljesen elkenődtem. De nem hagyott nyugodni a dolog. Mivel volt itthon egy Qupido teszt is teszteltem még egyet és teljesen egyértelműen pozitív lett.

2011. szept. 8. 10:17
 3/14 anonim ***** válasza:

De jó gratulálok az utolsónak, nekem is ma van a nem várt napja de az én tesztem - lett sajnos. (HCG line)

Hanyadik dpo-n vagy ? én ma vagyok a 13. dpon

2011. szept. 8. 11:14
 4/14 anonim ***** válasza:
3 nap késés után,egy perpillanat négy hónapos kislány az eredmény:)
2011. szept. 8. 11:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok hogy bekérdezek,de aki pozitivat tesztelt,annak milyen folyása volt?Észrevettetek valami változást,vagy olyan volt mint menzi előtt?
2011. szept. 8. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:

gratula 10:17-es! :):):):):):):):)

Én szept 1-re nem vártam, de már 29-én teszteltem, mert éreztem, hogy sikerült a cicimen!Pozi is lett, de azért 31-én teszteltem megint az is pozi természetesen!

Énma vagyok 5 hetes! :)

És Te kedves kérdező?Hogy állsz?

2011. szept. 8. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:

én nem várt utáni nap teszteltem reggeliből és halvány + lett de én éreztem,hogy sikerült.Ugyan olyan érzéseim voltak mint az elsőnél csak sajna májusba elvetéltem.De most remélem minden rendben lesz.

7+6 hetes

2011. szept. 8. 12:44
 8/14 anonim ***** válasza:

5 nap késésnél teszteltem, rituálisan, reggel fél 6-kor. Alig bírtam kivárni a 3 percet, aztán felráztam a férjemet, és dugtam az orra alá, hogy "Látod???" Sokáig csak ezt tudtam kinyögni. :)

Annyi jele volt, hogy fájdogált kicsit a hasam már egy hete.

11 hkm

2011. szept. 8. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Én egy hét után teszteltem pozitivat. Ezért volt gyanus, máskülönben azt hittem meg fog jönni mert nagyon görcsöltem. 12+6 hetes kismama.
2011. szept. 8. 15:48
 10/14 A kérdező kommentje:

Én nem görcsölök,néha olyan mintha izolázam lenne,a cicim egy kicsit fájdogál,de az mensi elött is szokott....tegnapra nem vártuk,de nem merek

Boldog babavárást nektek!

2011. szept. 8. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!