Akik 8-ára nem vártátok teszteltetek már? Ha igen milyen eredménnyel?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 15:22
1/21 anonim válasza:
Én már teszteltem és igaz halványan de ott van a két csík. Pénteken csinálok egy másikat is, és ha az is pozitív akkor hétfőn megyek dokihoz. :-) Nálad mi újság?
2/21 A kérdező kommentje:
Én még nem mertem. Volt valamilyen tüneted?
2010. jún. 9. 15:37
3/21 anonim válasza:
Nekem a mellbimbóm környékén fáj a mellem, és nem tudom hogy ennek tudható-e be, de fáj a hasam mintha megakarna jönni (kb. 1 hete). Ezen kívül semmi. Neked van valami tüneted?
4/21 A kérdező kommentje:
semmi komoly, a hasam enyhén fáj, meg a derekam, tegnapelőtt este hányingerem volt, meg talán ma egy kis émelygés. Folyásod volt, mert úgy hallottam, hogy akik terhesek azoknak nincs
2010. jún. 9. 15:54
5/21 anonim válasza:
Én 7-ére nem vártam, de még nem mertem tesztelni. Semmi tünetem nincs, és van egy kis folyásom is, és én is folyton azt olvasom, hogy aki terhes, az száraz. Hétvégén tesztelek, ha nem jön meg.Talán annyi, hogy néha halványan érzek valamit a méhem környékén.
6/21 anonim válasza:
Én sem mertem még tesztelni. Nekem volt mindjárt megjön érzésem, de elmúlt. Most már szurkálást érzek a köldököm környékén és nagyon fáradékony vagyok. Talán holnap, vagy holnapután tesztelek.
7/21 A kérdező kommentje:
Ha teszteltetek írjátok már meg hogy milyen eredménnyel
2010. jún. 10. 10:05
8/21 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Én 2-3 napig száraz voltam, de most van egy nagyon pici folyásom. Teszteltél már? Majd írd meg az eredményt! SZORÍTOK NEKED/NEKTEK!!!
9/21 A kérdező kommentje:
Még nem mertem tesztelni, a cicim nem fáj, enyhe szurkálást érzek a méhemnél, meg enyhe derékfájást, néha -néha émelygés.
2010. jún. 10. 15:43
10/21 A kérdező kommentje:
Nekem sincs folyásom
2010. jún. 10. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!