Eva4 kérdése:
9-én pénteken kéne nem meg jönni! Kiváncsi voltam hogy mit mutat a jós teszt (LH) Szép erős pozitiv elsö pisiből.4 nap van a menzesz ig. Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 16:08
2/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2018. márc. 5. 16:26
3/5 anonim válasza:
Az nem jósteszt. Kismamaként is lehet negatív és nem-terhesként is lehet pozitív a menzesz előtti napokban. (nagyon nagyon sok ilyen kérdés volt már, többszáz tapasztalatot olvastam). De ha szexeltél vedekezés nélkül, természetesen lehetsz terhes.
De egyébként elég logikusan vegiggondolni: ha az LH teszt is kimutatná a terhességet, nem lennének terhestesztek.
4/5 anonim válasza:
Én is anno próbáltam a jós tesztet.
Nekem is szép pozitív volt, de nem volt terhesség. Megjött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!