Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből még lehet baba?

Ebből még lehet baba?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy menzesz jele vagy esetleg baba is lehet a dologban?

28-ra nem várom.Kb. 1 hete már vagy kicsit lehet több is,hogy érzek kis szúrkálásokat a hasam aljában.Meg akkor 1-2napig fájtak a melleim.Azóta nem.2-3 napja van,hogy megszédülök (ez lehet a front miatt is esetleg szerintem) eddig menzesz előtt 8-9nappal már fájnak a melleim folyamatosan.

Most meg csak ma kezdtek el fájni (2nappal előtte)de csak ímmel-ámmal néha érzem.Viszont megjön érzésem az van sűrűn.

Reggel rengeteg sűrű fehér folyásom volt.Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ez a közelgő menzesz jele lenne vagy baba lehet?Tudom,higy helyettem senki nem tudja pontosan,de a véleményetekre lennék kíváncsi :)

Valaki volt így?

Tesztelni majd csak akkor tesztelek ha késik.

Beleélni nem akarom magam mert csalódtam már párszor sajna :(

2018. febr. 26. 19:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,hogy észre vettem,hogy pár napja jó étvágyam van.
2018. febr. 26. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
28, 29-n tesztelj és kiderül
2018. febr. 26. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is holnapra nem várom. Szurkolok! :)
2018. febr. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!