Ebből lehet baba vagy sem?
Figyelt kérdés
Gyors leirnam a sztorit és kivancsi lennék h veletek hogy volt, ki volthasonlo helyzetben mint most én!
Nagyon szeretnénk babát, de nem akarnék ragorcsolni. A lenyeg h ovum volt január 6. este 7. Hajnalban (kb azok a megszokott gorcsok, alapján gondolom), a következő ciklusomat meg 20.ara mondta... a párommal együtt voltunk 2.-4.-5.-7este. Már csak 2 nap van a nem vartig és elkezdtem barnazni de csak 18-an, holnap majd kiderül h tovább barnazok e vagy mi lesz de a vartig én csak reménykedem! Bár ez a hónap is egy sikertelen próbálkozás volt akkor?
2018. jan. 18. 19:14
1/14 anonim válasza:
Nekem mindig mensi lett a vége a barnázásnak. De ne keseredj el még!
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást! Reménykedem h csak ennyi lesz ha lesz
2018. jan. 18. 19:21
3/14 A kérdező kommentje:
Azt meg elfelejtettem írni h a cicim nem mindig szokott érzékeny lenni, főleg azóta nem volt meg érzékeny amióta abba hagytam a tabit! Szóval most érzékeny a második napja!
2018. jan. 18. 19:28
4/14 anonim válasza:
nekemis mindig mensi lett belole.. probald ki a baratcserje +cickafarfu teat. nekem az segitett most 6hetes vagyok :)
5/14 anonim válasza:
nekem 2 esetben vilt barnázás: mensi és egy 6 hetes vetélés. Terhességnél nem normális a barnázás, de nálad még korai lenne szóval valszeg megjön.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! 😘😘😘
2018. jan. 18. 21:33
8/14 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom!
2018. jan. 19. 17:08
9/14 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki h megjött! Most ennek is örülök! Legalább a mensim meg okes...
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat! 😘😘😘
2018. jan. 20. 16:03
10/14 A kérdező kommentje:
De ezt most sem értem! Annyira nem vagom ezeket a dolgokat... megjött de nem ver hanem barna az egész, mondhatni a ver semmilyen formáját ne látom, csak h barna a folyas. Ami igazán aggaszt az az h erős a folyas és akkor is barna. Nő meg azok miatt is aggódom h ilyet írnak : fertőzés, hormonális vagy éppen vmi más lehet az oka! Már lassan 9 honapja költöztünk el egy kisebb nyugodtabb varosba, stressz nem ér. Iszok és eszek rendesen, bajom nincs! A mozgás már más dolog, annyira nem megy, de rengeteget jövök-megyek, sétálok.... stb! Lehet más dolog is az egészben?
2018. jan. 20. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!