Ebből lehet baba vagy sem?
Figyelt kérdés
Gyors leirnam a sztorit és kivancsi lennék h veletek hogy volt, ki volthasonlo helyzetben mint most én!
Nagyon szeretnénk babát, de nem akarnék ragorcsolni. A lenyeg h ovum volt január 6. este 7. Hajnalban (kb azok a megszokott gorcsok, alapján gondolom), a következő ciklusomat meg 20.ara mondta... a párommal együtt voltunk 2.-4.-5.-7este. Már csak 2 nap van a nem vartig és elkezdtem barnazni de csak 18-an, holnap majd kiderül h tovább barnazok e vagy mi lesz de a vartig én csak reménykedem! Bár ez a hónap is egy sikertelen próbálkozás volt akkor?
2018. jan. 18. 19:14
11/14 anonim válasza:
Szerintem beindul holnapra....nekem is ugyanakkor volt ovum,mint neked es mara megjott nagy gorcsokkel rozsaszin veres folyassal...de holnapra nekem fix,hogy beindul.Sok sikert es kitartast .
12/14 A kérdező kommentje:
19:30 köszönöm szépen nagyon támogató és kedves vagy! 😂 már megjött de iszonyatosan gorcsol a derekam, néha meg az egész méhem is! Estére (tudom h nem javasolják, de nincs zuhany nálunk) vettem egy meleg fürdőt, nem forrot! Akkor gorcsoltem is míg furodtem, most már jobb és a verzes is visszaesett “riasztóan”, merthogy csak pottyolgetes van... 🧐
2018. jan. 20. 19:58
13/14 anonim válasza:
"19:30 köszönöm szépen nagyon támogató és kedves vagy! 😂 " Esetleg valami rosszat irtam?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem! Abszolút komolyan írtam!
A vigyor a következő mondathoz ment
2018. jan. 21. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!