26. ciklusnapon vagyok. Vasarnapra nem varom.3nappal ezelőtt atlatszo, nyulos folyasom volt.2napja fehérkremes. Has szurka, gyomorsav. Folyton csak ennék, faradt vagyok. Szerintetek lehet ebből baba? Mikor teszteljek? Ciklusaim 29-31naposak
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 18:20
1/12 anonim válasza:
50-50%. A nem várt napján vagy utána.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt. Meg annyi, hogy mostansag sokat jarok pisilni is. Legjobban a bal petefeszkemnel erzek has szurkat. A menzim előtt idaig sosem volt folyásom. Mindig szaraz volt
2018. febr. 14. 18:45
3/12 anonim válasza:
Ha összejött a baba,akkor a napokban van a beágyazódás.Ha pár napot késik,akkor tesztelj,előtte nem igazán érdemes.
4/12 A kérdező kommentje:
19:20-as valaszolo köszi a valaszt. Remelemjük baba lesz a dologban :) beagyazodas jele egyebkent lehet a feher kremszerű folyas?
2018. febr. 14. 19:35
5/12 anonim válasza:
Nem valószínű,hogy amiatt volt.Bár ki tudja.
Jövő hét elején kiderül.:)
6/12 anonim válasza:
Ha vasárnapra nem várod, akkor semmilyen tüneted nem lehet még. Amiket leírtál később lesznek/lehetnek, de ez nem azt jelenti, hogy nem sikerült. Krémszerű folyásnak semmi köze a beágyazódáshoz. A leghosszabb ciklust vedd és másnap tesztelj, szerintem kedden!
Drukkolok!
7/12 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo Köszi a választ es a drukkot ;-)
2018. febr. 15. 11:26
8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok. 31napon vagyok. A per.naptar szerint 3napja kesik. Ma barna folyas szerűseg volt a feherneműmön, de nem menzi tuti, mert amikor pisilok es kitörlöm nem olyan a wc papír. Mikor teszteljek?
2018. febr. 20. 13:34
9/12 anonim válasza:
6-os vagyok. Bármikor tesztelhetsz. Napközben is, mert már ki kell mutatnia ha terhes vagy!! Hajrá!
10/12 A kérdező kommentje:
Kösziii megvarom a holnapot es holnap tesztelek!!! 🙂
2018. febr. 20. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!