Mennyi az esélye, hogy megfogant?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Szerinted most mást fog írni az ember?!
Ha babát szeretnétek,akkor miért nem peteéréskor szexeltek?Vagy legalábbis akkor kellene ,amikor nem menstruálsz.
Szinte 0% esély van a terhességre,de ha gondolod tesztelj egyet az ominózus aktustól számított 14 napra.Tehát a ciklusod 17.napján.
Ha január 27-re nem várod a mensid, akkor kb. semmi az esély.
Viszont a héten kellene együtt lennetek kb. kétnaponta és nagyobb esélyetek lenne.
Nekem egy hasonló (+-1 nap) aktusból van a lányom. :) Biztos az időpont, mert hosszabb külföldi kiküldetés előtti búcsúszex volt. :)
Pár nappal mensi előtt már szép pozitívat teszteltem.
??? Ha gyereket szeretnètek, azt nem így kell csinálni!
Nem tesztelni kell, hanem szexelni, és nem csak egy hónapban egyszer!
Mielőtt gyereket gyàrtottok, tàjékozódjatok, mert a megcsinálással is gondjaitok lesznek.
Egyébként döbbenetes,hogy gyermekvállalás előtt álló felnőtt nők,hogy lehetnek ennyire tájékozatlanok,mikor ráadásul az orruk előtt van az internet.
A google-ben gyönyörűen,szájbarágósan le van írva az "ovuláció","megtermékenyítés",beágyazódás","terhességi tünetek",stb.
Akinek halvány fogalma is van a teherbeesésről,az egész biztos,hogy nem menstruáció alatt él csak nemi életet.
Azt meg,hogy lehetett-e akkor éppen peteérésed,meg végképp nem értem,hogy miből kellene tudnunk.Kicsit olvasgass a témában,amúgy sok szerencsét a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!