Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
A párommal kb. 4 napja voltunk eggyütt, és nem védekeztünk. Ha 1 hét múlva megjön a menstruációm az azt jelenti, hogy nem leszek terhes?
17/L
Most még biztos nem vagy terhes, legalábbis a 4 nappal ezelőtti aktusból.
De hogy mi lesz, majd eldől.
Majdnem veled egykoru vagyok,csak kicsit idosebb. De komolyan, nehanyan miert vagytok ennyire tudatlanok? Tudom hogy azert tetted ki ezt a kerdest mert valaszt szeretnel, nem kioktatast, csak hat ez...
Lehetsz terhes ha nem vedekeztetek es beledelvezett a parod, de akkor is ha nem elvezett beled. Az elovaladekban lehetnek elo spermiumok. Ha megjon a menstruaciod akkor nyilvan nem vagy terhes. Viszont ha kesik 2-3!! Hetet akkor mindenkepp tesztelj. 1 het az lofitty, keshet azert ha pl. Stresszelsz azon hogy terhes vagy.
Miert szexeltek vedekezes nelkul? Akkor lenne szabad mikor nem lenne baj ha becsuszik egy baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!