Menzesz helyett pecsételés, fura tünetek, terhesség is lehet?
Figyelt kérdés
Várok 2-3napot mielőtt tesztelnék csak ma elbizonytalanodtam mert nem tervezett baba lenne. Sokat idegeskedtem mostanában épp vizsgaidőszakom vagy az egyetemen és a munkahelyemen is betelt a pohár, felmondtam decemberben. Még december 25körül voltam együtt párommal megszakítással, de pl azóta nem történt köztünk semmi. Tegnap kellett volna megjönnie, helyette 1x picit rózsaszínes volt a wc papir, ma meg 1 csepp barna jött csak. A mellem feszül kicsit, de már vagy 1 hete és inkább viszket a bimbóm egy ideje, az eléggé zavaró tud lenni. Ma fordult meg a fejemben hogy istenem mi van ha? Mert eléggé hányingerem van. 4 éve vagyunk megszakítással, régebben sem volt soha gond nincs előváladéka a páromnak. Valamint nem szoktunk már gyakran együtt lenni mint anno. Létezik hogy besikerült? Vagy csak a stressz?2018. jan. 14. 15:21
1/4 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy pl nem látszik semmi a wc papíron ha megtörlöm magam, de valami pecsét szerű mégis volt ma.
2018. jan. 14. 15:24
2/4 anonim válasza:
Szia! Én pont ugyan így vagyok ebben a ciklusban. Tegnapelőtt és tegnap éppen csak egy kis világosbarna maszat, törlésnél rózsaszín néha és mára már semmi. Nekem fájtak a melleim is, de ma már alig érzem.Hát kiváncsi vagyok h mi lesz:)
3/4 anonim válasza:
Nem valószínű a terhesség.
Igazából a választ a terhességi teszt fogja megmondani.Holnap vegyél egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!