Nektek mik voltak az első tünetek?
Figyelt kérdés
Nekem most késik 2 napja. Általában nekem a 24.-27. napon meg szokott jönni. Most tartok a 29. napnál és még semmi. Néha érzek meg akar jönni érzést. Kicsit fel vagyok puffadva. Fájnak a melleim. Jól aludtam mégis úgy érzem, hogy állva el tudnék aludni. 1 hete voltak influenzaszerű tüneteim. De csak 1 napig tartott. Nem volt magas lázam. Csak 37.5 volt maximum a hőm. Fájt mindenem, rázott a hideg. Másnapra viszont semmi bajom nem volt. Még nem vettem tesztet, túl korainak tartom. Nektek is voltak ilyen tüneteitek?2018. márc. 5. 12:02
11/14 anonim válasza:
Drukkolok neked. Én csak pénteken tesztelek újra. Menzi még sehol nálam.
12/14 A kérdező kommentje:
A reggeli tesztem egyértelmű pozitív lett. :) Veled mi a helyzet? Drukkolok!!
2018. márc. 8. 06:16
14/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom. De új hónap, új esély :)
2018. márc. 8. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!