Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kistestvért szeretnék az első...

Kistestvért szeretnék az első terhességemnél a nemvárt előtt már voltak tünetek. Reménykedek, hogy hátha összejött de most semmi tünet semmi jel. Szerintetek mindig van a nemvárt előtt tünet vagy inkább a kimaradt mensii után?

Figyelt kérdés

2017. dec. 27. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Nekem az első tünet az volt, hogy nem jött meg a vérzésem. Szóval miért kéne bármilyen terhességi tünetnek lennie a menzesz előtt?

Ugye tisztában vagy vele, hogy kb. középidőben van ovuláció, ami egy 28 napos szabályos ciklusnál a 14. napot jelenti. A megtermékenyítés nem azonnal történik meg, eltelhet akár 1-2 nap is. Jó esetben ekkor már a 16. napnál tartunk. A beágyazódás kb. 10 nap, akkor már a 26. napon tartunk. Ekkor kezd el termelődni a hcg nevű hormon, ami a terhességi tüneteket okozza. Tehát a hcg hormon előtt semmilyen terhességi tünet nincs. Max. folyamatokat érezhet valaki, de tüneteket semmiképpen. Viszont az elején a hcg nevű hormon még annyira kevés, hogy jobbára tesztelni is teljesen felesleges a vérzés előtt, mert úgysem mutatja ki a teszt. Úgyhogy akkor ezek után gondolod, hogy ne lehetnél terhes, csak mert semmi tüneted nincs? :)

Lehetsz, nagyon is. Viszont ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj. És remélem sikerül! :)

2017. dec. 27. 13:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, tudom minden terhesség más nincs kettő egyforma, még van 5 napom a nemvártig. Még korai lenne tesztelni, majd ha nem jo meg akkor rá egy napra fogok csak, addig csak felesleges
2017. dec. 27. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Túlságosan rágörcsölsz. Lehet várni meg izgulni, de legalább azt várd meg, hogy késsen.
2017. dec. 27. 14:21
 4/6 anonim válasza:
Szia. 1evig próbálkoztunk ovunaptar alapján majd elkezdtem a jónas módszert. November 25-en volt meg utoljára. A jónas naptár szerint dec 4-en kellett együtt lenni,hát 3an éjszaka 4re virradó hajnalban együtt voltunk mivel a ferjem indult dogozni külföldre 4-én. És dec 23 an már nem jött még. A teszt pozitív. Ha babát szeretnél mindenképp ajánlom
2017. dec. 29. 17:22
 5/6 anonim válasza:
4es vagyok csak annyi tünetem volt hogy feszesnek éreztem a farmert és hogy puffadt a hasam.
2017. dec. 29. 17:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, Gratulálok Nektek.:)
2017. dec. 29. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!