Nemvárt előtt 1-2 nappal mindentől elsirom magam, röhögés átmegy zokogásba váratlanul. Ez inkabb mensi előjel vagy lehetséges h összejött a baba? Többi lent
Szerintem ez lehet az idegfeszultsegtol is. Sot inkabb attol. Szorongsz, nehogy megjojjon.
Drukkolok, h sikeruljon!
viszont ezt a cikket is találtam, ami nekem nagyon ismerős (mármint az állapot, amit leír): "Érzelmi hullámzások
Az egyik percben nevet, a másikban sír? Ne aggójon, nincs ezzel egyedül!A terhesség alatt természetes a hirtelen hangulatváltozás.Még az is elõfordulhat, hogy egy reklámon elsírja magát, vagy ok nélkül nevetni kezd.Ez a kiszámíthatatlan viselkedés kicsit ijesztõ lehet, de komoly oka van: a hormonok!A terhesség folyamán hatalmas mennyiségû hormon árasztja el testét és ez szükségszerûen kihat kedélyállapotára. Megtréfálja a tudatát, viszont elengedhetetlen az Ön megváltozott teste illetve a gyermek fejlõdése szempontjából.Nyugtassa meg magát:9 hónap elteltével helyreáll a rend, és visszakapja régi önmagát" ugyanakkor kb uezt olvastam pms tünetek közt is, na épp ezért tettem fel a kérdést, hátha van itt olyan, akinél előfordult ilyen extrém hangulat ingadozás és elmeséli, neki mit jelentett. Köszi!
Hidd el, átérzem, én 36 éves koromig teherbe se estem soha, mert hiperprolaktinémiám volt...
Nagyon szorítok neked!
köszi, én meg 39 vok, gondolhatod.. és van (volt?9 minden elképzelhető hülyeség, ami miatt nem lehetett, csak lassan sorban derültek ki, meg még lassabban orvosolták, már amit lehetett, uh, valójában már a lombikra gyúrunk, csak még várólistás vok, addig is próbálkozunk kis rásegítéssel, ami a pé-t illeti és ezért óriási öröm lenne, ha így sikerülne..
örülök, h neked már összejött! érzem, h vhogy nekem is össze fog, de persze azért jobb lenne természetes úton..
Hasonló a történetünk, nekem se derült ki sokáig, aztán sokáig tartott, mire rendeződött, illetve nálunk a férjemnek is voltak egészségügyi problémái.
Nem akarok hiú reményeket kelteni, de a 36.9 jó jel. Nekem is volt a kezdetektől, csak nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert ezt az egyet nem is tudtam. Október vége volt és azt gondoltam, bujkál bennem valami megfázás, ezért a hőemelkedés. Amikor kiderült, hogy babánk lesz, elmentem nőgyógyászhoz, hogy megállapítsa a terhességet. Mondtam neki, hogy 37.1-2 a hőm és hogy most mit tehetek, ha pont várandósan kezdek megbetegedni, ő meg körberöhögött :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!