Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt 1-2 nappal...

Nemvárt előtt 1-2 nappal mindentől elsirom magam, röhögés átmegy zokogásba váratlanul. Ez inkabb mensi előjel vagy lehetséges h összejött a baba? Többi lent

Figyelt kérdés
Ez 11dpo es a 24cn.alt 25-27naposak a ciklisaim max 28de az ritka.tuti volt pe-em,múlt szerdán kaptam tuszorepi szurit,csut es penteken foganhatott baba. 6-7dpo erős mensi érzések voltak a méhem gorcsolt.az mar enyhült de meg szurkálgat neha.hom ok 37-36,8.annyira reménykedem,viszont ami nem tul biztató:cicik nem nőttek es nem is fajnak,es nincs semmilyen folyasom mint sokaknak. Ezek a tutira hormonális sírás rohamok ma du kezdődtek de annyira h képtelen vok uralni,es nem tudom mire vélni h ez most vajon jót jelent vagy epp a mensire utal.vkinek volt ilyen?es mi lett belőle?legyszi írjatok aki hozza tud szólni - nem bántom mert hipererzekeny vok most! - mert megbolondulok ettől a bizonytalansagtol!

#érzékenység #sírás #hangulatingadozás #terhes vagy pms tünet #indokolatlan sírás #nemvárt elott
2016. okt. 17. 22:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, a hő az bíztató sztem is, ha másra nem, arra mindenképpen utal, h kellett legyen pé-em, és nálam már ez önmagában is jó hír, mondjuk kaptam is clostit, amitől megérik és ovitrele-t amitől meg kellett repedjen a tüsző, szóval ezt a részt nem bíztuk a véletelenre. a többi már a természet és a jóisten dolga :) köszi, h tartod bennem a lelket :)
2016. okt. 18. 13:26
 12/13 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mik voltak ezek a semmiből jött sírás rohamok, de lehet,h tényleg csak idegkimerültség vagy kezdődő becsavarodás a várakozástól, mert aznap este holt fáradtan elaludtam és azóta mintha elvágták volna.. Gondolom ha hormonális lett volna, akkor nem szabadultam volna meg ilyen könnyen tőle.. (csak azért írok, hátha vki még lesz ebben a cipőben és a tanulság se maradjon le) - mondjuk a mensim még nem jött meg, de 26cn tartok, még 3 napig időben van, szóval ez sem jelent semmit :(
2016. okt. 19. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta a baba?
2018. aug. 4. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!