Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mik voltak az első...

Nektek mik voltak az első tünetek elmaradt menstruáció előtt/után?

Figyelt kérdés

Szombaton kellett volna megjönnie, viszont azóta sem jött meg.

A lényeg, hogy kb. 3 hete elkezdtem diétázni és járok edzeni is. Így egyenlőre még nem tudom, hogy ennek vonhatom-e be, vagy pedig nem! Mivel tavaly is pár hónapot kimaradt ez miatt...

Megszakításos módszerrel vagyunk együtt a párommal, így tudom hogy kicsi az esélye de nem lehetetlen. Viszont sikerült pont termékeny időszakban együtt lennünk.

Napok óta érzem, hogy megakar jönni, de mégsem. Ma reggel pisilés után halvány rózsaszín volt a papír, így biztos voltam hogy ma megjön, de semmi. Ma többször éreztem mintha folyásom lett volna, gyorsan szaladtam a wc-re de semmi látszatja nem volt folyásnak.

Általában mindkét oldalam szokott fájni, most pedig csak az egyik fáj néha.

Arra lettem figyelmes, hogy éjszakánként 3-szor kell kimennem pisilni. Eddig egyszer sem kellett.

Ha reggelre nem jön meg, mindenképp elszaladok egy tesztet csinálni!

De kívancsi lennék, nektek voltak-e tünetek :)

2017. márc. 15. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Hat sztem babagyanus vagy.:) de nem 100%, dieta miatt is keshet stb stb.

Nekem csak olyan erzesem volt 7.dpotól 1 het kesesig mintha épp menstruálnék. Ijeszto volt. Ja meg a cicik duplajukra nőttek szepen lassan. Es hanytam amikor mar kesett 4 napja.:) a tesztem mar 9.dpon pozi volt. Uh szerint tudjuk a dpokat!:)

2017. márc. 15. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Az lemaradt h amik neked vannak nekem cisztaval volt. Nagyobb cisztaval. Nyomta a hugyholyagom es nemtudott megjonni csak nehezen.6 nap késéssel. 4centis volt
2017. márc. 15. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Én menstruáció előtt hánytam reggel, az volt az elso és utolsó tünetem is, aznap már pozitív tesztem volt.

Szerintem te nem vagy babás.... nekem még most sem kell éjszakánkét csak 1szer felkelnem pisilni, te inkább sok folyadékot iszol. Az meg hogy megszakítás.... vagy akartok babát vagy nem.... ha nem akkor sem kéne megszakítással "védekezni". Remélem a teszted így alakul ahogy szeretnéd!!

2017. márc. 16. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!