Mi történik ha nem a ciklus első napján kezdtem szedni a barátcserje kapszulát?
Figyelt kérdés
Szept 5én kezdődött a múlt havim, de 14-én kezdtem napi 2 szem barátcserje kapszulát szedni. Azóta is szedem ciklus "normalizálás" és baba projekt céljából.
1 doboz (60 szem) most fogyott el, legalább 3 havi kúrát ajánlanak. Nem tudtam csak utólag, h ciklus első napján ajánlott kezdeni. Így ér valamit, segít ha szedem továbbra is rendszeresen? Most 37 napra jött meg tegnap. De késős nekem amúgy is. Idén volt már 28 36 39 nap is.
Remélem segít, tudom alapból az segít ha nem görcsöl rá az ember de ártani nem árt ez a természetes alapanyagú kapszula.
2016. okt. 13. 12:54
2/3 A kérdező kommentje:
Hogy értve?
Semmi=biztos nem használ így.
Vagy
Semmi=ugyanúgy használ mintha ciklus első napján kezdem szedni?
2016. okt. 13. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!