Elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát. Mikortól rövidül meg a ciklus? Az előző hónapomban a 26. cn-on volt ovum. Most a 20. -on vagyok de még semmi.
Kicsit zavar mert minden 2.nap leesik a hőm(már 1,5 hete ezt csinálja),de másnapra nem megy fel 36,6-nál.
Most azon aggódok,hogy mivan ha nem is lesz peteérésem a barátcserjétől. :(
22 napja szedem.
A barátcserje nincs kifejezetten rövidítő hatással a ciklusra. Én pl: azért szedem, hogy kicsit hosszabb legyen a ciklusom:) Alapjában jótékony hatással van a ciklusra - ha más baj nincs.
Egyébként körülbelül 2-3 hónap, mire kifejti a hatását.
Pedig mindenhol azt olvastam :(
Akkor még 1 hetem van peteérésig. Köszönöm a válaszod.
Kedves kérdező.
Teljesen úgy vagyok mint te, én is nemrég kezdtem el szedni a barátcserje kapszulát, mert nekem ezt ajánlották. A hőm is ugyanaz, egyik nap jó leesik, másnap felmegy, de 36-nál feljebb nem megy. Szúrkál az oldalam, de nem tudom a petefészkem, vagy valami más-e. Nekem már több ideje ezt csinálja sajnos. Tegnap még D vitamint is vettem, hátha segít valamit.
Szerintem lerövidül a ciklusooom:))))
Az első hónap után. 22.cn-on vagyok és ma a hőm 37:)éreztem az ovut,nagyon szúrkált tegnap petefèszkem. Tehát a ciklusom most elvileg 3 nappal rövidebb lesz. Komolyan úgy örülök mert eddíg 38-45 naposak voltak.
Múlthónapba a 26.cn-on volt ovum,most a 21.-en.
Szuper hír! :) Azóta hogy állsz, hogy vagy?
Nekem első ciklusom, hogy barátcsere alapú készítményt is szedek, és már a 9. dpo-n vagyok. Ilyenkor már szoktam érezni néhány tünetet: barnázás,mellfeszülés. És most semmi:) Nekem volt túl rövid a ciklusom. Már a 26. napon vagyok. Úgyhogy reméljük mindkettőnkre nagyon jó hatással van a barátcserje! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!