Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első babánkhoz pròbálkozu...

Első babánkhoz pròbálkozunk! Tehát nem tudom, h mik a "jò" tünetek a terhességhez! Vajon terhes vagyok? 

Figyelt kérdés
A ciklusom 26. napján vok! A 17. napon volt valószínű az ovuláciòm! Ezt abból tudom, h egy kis segítséget kaptam a nőgyògyaszomtòl, h legyen peteérésem, mert nem volt és mindent éreztem,amit mondott! Aznap volt, a legerősebb fájdalom a petefészeknél! Szòval a 18-20. naptòl pár napig erős mellbimbò érzékenység, duzzadt is volt és folyamatos alhasi fájdalom, mintha menstruáciòs görcs lenne! Mai napig! Valamint egyszer reggeli szédülés, másik nap pedig mellérzékenység! Véleményeket várok, köszönöm szépen! 
2016. aug. 29. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha késik a menzid csinálj egy tesztet... Mert ha még meg is fogant most ágyazódna be és ilyen hamar nincs tünet. De azért drukkolok. 21 hkm
2016. aug. 29. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet! Nem kell ennyire figyelned magad! A tünetek sokszor becsapósak! Könnyű őket "beképzelni"! Én volt, hogy reggelenként hánytam is! Mégsem volt baba! (Na jó, nem értem miért kell ennyi felkiáltó jelet használni.)
2016. aug. 29. 13:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig 40-42 napos volt a ciklusom, de most a gyógyszertől, amit beszedtem, valószínű, h egy héttel rövidebb lesz. Tehát most nem tudom, h mikor is kéne megjönnie..
2016. aug. 29. 13:40
 4/5 A kérdező kommentje:
...valamint a folyamatos alhasi feszülés, fájdalom?
2016. aug. 29. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ovuláció napja+14nap akkor kellene megjönnie.Tehát 17+14=31 nap körül várható.

Ilyen korán még nincs tünet,a folyamatos hasi fájdalom amiatt van mert volt ovulációd (Legutóbb nekem is így volt 2 ciklusban is és nem lettem mind2ben terhes).

Off:

A vagyok és a vok között egy különbség van.az AGY...

2016. aug. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!