Győr vagy Tapolca kaáli?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemes választani? Volt valakinek valami tapasztalata?2018. márc. 3. 20:41
2/5 anonim válasza:
Tapolxara jartunk, sikered volt a masodik inszem, de nem ajánlom senkinek. Futószalag az egész, engem borzalmasan hiperstimulaltak, kórházba is kerültem, de szerintük nem történt semmi gond, felesleges volt kórházba mennem. Rengeteg 5-6 cn-s ciszta, hasi folyadék, légszomj, állandó ájulás szerintük nem súlyos hiperstimu, táppénz javaslatot sem adtak. Aznap mentünk saját orvoshoz és be is utalt. Onnantól verhigitó, víz leszívás. Szerencsére az intenzívet elkerültem, de nem sokon múlott.
Győrt nem ismerem.
3/5 anonim válasza:
Győr. Dr. Kőrösi állítólag nagyon jó. Még Bp-ről is van, aki Győrbe jár miatta.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2018. márc. 4. 08:53
5/5 anonim válasza:
Győrt válaszd! Tapolca haldoklik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!