Győr: Kaálai, Bp. Kaálai, BMC, iletve Tapolca: hol mennyit kell fizetni a vizsgálatokért és a konzultációkért?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, elég nagy eltérések vannak. Ha orvost választok és hozzá kérem magam, akkor úgy számoljak mintha maszekhoz járnék? Köszönöm!2012. okt. 5. 22:18
2/9 anonim válasza:
Győri Kaáli: 13.000 Ft első konzultáció, vérvétel hormononként 3.500 Ft, uh 10.000 Ft, megbeszélés a dokival 1.500 Ft.
3/9 anonim válasza:
BMC! Eddig semmiért nem kellett fizetnünk, csak az én AMH hormonvizsgálatomért illetve a párom genetikai vizsgálatáért. De ezeket nem is ott csinálták meg!
4/9 sumergo válasza:
Nekünk még ingyenesek voltak Tapolcán a vizsgálatok, de sajnos most már pl a vérvizsgálatok 14 ezerbe kerülnek, de konzultációs díj szerencsére nincs. Orvost választhatsz, az nem változtat az ingyenességen. Hogy miért kell fizetni, az attól függ, mit finanszíroz az OEP, és mit nem.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2012. okt. 9. 19:23
6/9 anonim válasza:
Vérvizsgálat árat mi Tapolcán úgy úsztuk meg, hogy nőgyógyásztól kértünk rá beutalót, vagyis vizsgálatkérőt. ENnyi... mindig van kiskapu :D Bár nekem Tapolca csalódás...azt mondták nem lehet kisbabánk, mert egy évig próbálkoztunk, vizsgálatok pedig semmi különöset nem mutattak, már inszeminációra készültünk, mikor 3 nappal előtte lett egy pozi tesztem!
Sok sikert, 39h km
7/9 anonim válasza:
Mi jártunk a BMC-be, majd a bp-i Kaáliba. Igaz, hogy a BMC-ben minden ingyenes, de mi nem adtunk pénzt az orvosnak csak úgy előre,és iszonyat bunkó volt. A neve: Skriba Eszter. Róla sok jót nem hallani. MEg amúgy futószalagon megy minden. Egy csomó drága injekciót szúrtam magamba feleslegesen, majd váltottunk a bp-i Kaálira és 1 hónap alatt megfogant a most 16 hónapos kislányom. Csupa jó emlékem maradt onnan, bár az inszemináció 40000 ft-ba került, de nekünk megérte! Teljesen más ott minden, nem stresszel az ember, pontosak...csak jót mondhatok!
8/9 sumergo válasza:
Érdeklődni szeretnék, mi rosszat írtam már megint.....?
9/9 anonim válasza:
"Érdeklődni szeretnék, mi rosszat írtam már megint.....?"
Semmit. Tele van a net gyökerekkel, akik buták ahhoz, hogy az életben bármit elérjenek, és attól, hogy másokat válogatás nélkül lepontozhatnak, átélik a gyönyört. Soha nagyobb örömük ne legyen annál, mint amikor a válaszaim alatti pici piros pacsit megnyomják :)))
(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!