Az új intimed pregnancy terhességi tesztről mik a tapasztalatok? Szokott szellemcsíkos lenni? Illetve látszik a reagens helye?
Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 17:03
21/34 anonim válasza:
Még ne keseredj el, a predictor 4 nappal a nemvárt előtt full negatív volt! Nem jött meg, 2 nap késéssel lett halvány pozi az x-epil. 11 napja “késik”, azóta erős pozitvív volt a teszt! Szóval várj amíg meg kellene jönnie!
Írj majd hogy alakult!
Szorítok! 🤞🏻
22/34 anonim válasza:
Nem ismételted meg?? Drukkolok!!!
23/34 anonim válasza:
Ne add fel, nekem epp igy volt. Végül ràjöttem később volt peteetesem később fogant a baboca :) ebből siman lehet par nap mulva erős pozi teszt drukkolok
24/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nem ismèteltem,majd talán holnap ha a hőm magasan marad.Most vissza ugrott 37,08-ra.Majd meglátjuk mi lesz. :)
2018. márc. 4. 07:41
27/34 A kérdező kommentje:
Igen,vezetek.El is néztem a dpo-t.Nem 9.dpo-n volt a teszt hanem a 8.dpo-n.Szóval szerintem biztos hibás volt.
Itt a görbém.
2018. márc. 4. 09:52
28/34 anonim válasza:
Széép, nagyon biztató! Szorítok! :)
30/34 anonim válasza:
Szia kérdező ! Mi van veled azota?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!