Az új intimed pregnancy terhességi tesztről mik a tapasztalatok? Szokott szellemcsíkos lenni? Illetve látszik a reagens helye?
Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 17:03
13/34 anonim válasza:
Reggel írd meg mindenképp mi lett
14/34 A kérdező kommentje:
Megcsináltam,hát nemtudom.Mintha vastagabb lenne.Viszont láttam hogy látszik rajta valami,ezért ugyan abból a vizelet ők csináltam egy facellet és az teljesen hófehér.Pedig állítólag az jó teszt.
A felső a mai,az alsó a tegnapi.
2018. márc. 3. 06:37
15/34 anonim válasza:
Nekem is vastagabbnak, és jobban kivetehőnek látszik a mai csík. Az viszont valóban érdekes, hogy a facellen semmi nem látszik, az szerintem érzékenyebb mint az intimed. Egyébként valószínűleg pozitív a tested, drukkolok hogy erősödjön és minden rendben legyen!
16/34 anonim válasza:
Nem a tested, hanem a teszted pozitív. Bocsi, telefonról írtam! 😊
17/34 A kérdező kommentje:
Igen,még nem veszem ezt pozitívnak,majd ha lesz egy másik fajta teszt is amin két csík van.Annyi,hogy most időn túl talán valami látszódik a facellen,de az is lehet csak oda képzelem.
2018. márc. 3. 06:58
18/34 A kérdező kommentje:
Ja,és köszi! :)
2018. márc. 3. 06:59
19/34 anonim válasza:
#6 vagyok,a képküldős, sztem pozi lesz az! :)
A facelle fura, hogy nem látszik jobban, tényleg nagyon jó teszt. Megmutatod azt is?
20/34 A kérdező kommentje:
Megoldódott a titok.Csináltam egy predictort...full nega,szóval az intimed jól megtréfált. 😒 Ez van,köszi a válaszokat!
2018. márc. 3. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!