Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Koszonom...

Terhes vagyok? Koszonom szepen a valaszokat elore is 😊

Figyelt kérdés
másfél hétig fajt bizserget a mellem ma elnehezedet es megkemenyedet benne egy rész egy nagyobb resz mind a kettobe es kezzel foghatoan erezheto az a gömb a mellem közepén egy honapot vegig probaklkoztunk.

2018. febr. 28. 18:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

koszontem a valaszokat :)

tovabba huzzal mar 7,5 eves neked nem mindegy hogy ki hany eves az a lenyeg te tokeletes vagy es serthetetlen buszke vagyok rad. egy ertekes embert ismertem meg szemelyedben. itelhetsz barkid monitoron kersztul te tudsz valamit ha a koromat talalgatod hat egyik sem talalt. de ha a te aroganciad kb 5 evre utal meg egy kis fogyatekeossagra

2018. febr. 28. 20:07
 12/24 A kérdező kommentje:
nem ertem a ketto nem is fugg osze azert illik megkoszonni de hat neveles kerdese minden
2018. febr. 28. 20:47
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Ha 12 napot nem bírsz kivárni a teszttel, mi lesz veled 9 hónapig. Jövő hónapban megkérdezel minket hogy fiú vagy lány?

Várd ki szépen, tesztelj és megnyugszol! Boldog babavárást!

2018. febr. 28. 21:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha még ennyi van menzeszig akkor nem terhesség miatt van megduzzadva. Szóval ha nem múlik inkább keress fel egy orvost!
2018. márc. 1. 07:33
 15/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát 45 napos ciklusnál nem is biztos van ovu.Nekem is volt ilyen hosszú ciklusom.

Pcos vagyok plusz ir,pajzsmirigy betegség.

A pco mellé ezek a betegségek szoktak társulni.

Előbb kezelni kellene a betegségeket mert esély elég csekély.Persze ha van kezelés akkor nem szóltam.

3-as kezelés kell.

Biztos van ovud?ovu teszt vagy hőmérőzéssel igazolva van?Mert csak ha talán akkor az nem jelent semmit.

Mert így semmi se biztos .Így nem lehet megmondani terhes leszel e.

Terhes nem vagy még.Ha csak 12 nap múlva nem várod.

2018. márc. 1. 07:47
 16/24 A kérdező kommentje:
alpári lennék nem baj mar ha monitoron keresztül tudod az élet korom.... mire is szamitok am meg te magyarazol minden masodik hozza szolas a tied mert annyir unalmas az eleted h van idod masnak az eletevel foglalkoznin nem erdekel a véleményed
2018. márc. 1. 11:07
 17/24 A kérdező kommentje:
en is pcos es ires de aztmondta a nogyogyasz nem szukseges gyogyszer
2018. márc. 1. 11:09
 18/24 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Bocs az off-ért de a 16-os kommentet kinek szántad?Nekem???

Bocs

2018. márc. 1. 11:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha valóban 12 nap van a menstruációdig, akkor nagyjából 2 napja volt peteérésed. Ha van peteérésed, akkor onnantól számolva körülbelül 14 nap múlva jön meg vagy pozitív a teszt, ez MINDENKINÉL ÍGY VAN. Szóval a tüneteidet nem a terhesség okozza, hacsak nem volt most egy rövidebb ciklusod. Ettől függetlenül sikerülhetett teherbeesni. Viszont ha marad az a gömb a melledbe menj el orvoshoz megnézetni.
2018. márc. 1. 18:43
 20/24 A kérdező kommentje:
a 15 os komentet nem neked szantam hanem aki le alparizot
2018. márc. 1. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!