Terhessegi tunetek lehetnek? Koszonom a valaszokat elore is.
Az utobbi napokban egesz nap ha eszek ha nem, gyomor egesem van, es reggelente sokszor femes izt erzek a szamban. Elmult heten minden reggel, alergia szeruen trusszogtem folyamatosan, es folyt az orrom, de nem vagyok alergias semmire. Kb 20 percenkent pisilek, es dupla annyit alszok mint szoktam. A menstruaciom egy hete kesik, es ma kutya setaltatas kozben nagyon elkezdtem szedulni, ami ram egyaltalan nem jellemzo. Mas terhessegre utalo tunetem nincsen, se mell feszules, se megjon erzes..
Tesztel meg szeretnek egy ket napot varni. Elso baba lenne igy minden valaszt es tapasztalatot orommel varok..:) Koszonom.
Ha egy hete késik mire vársz? :)
Nekem nem volt tünetek.. Talán a 10. hét körül kezdődtek..
Arról nem hallottam hogy valakinek folyna az orra.. Inkább bedugul reggelente.
A szédülés is mástól lehet.
Akkor lehet hogy megint csak tevesen gondolom..
Tudom hogy csinalhatnek mar tesztet de szeretnek biztos lenni benne hogy nem tul koran tesztelek-e es ha mutat akkor nem csak azert mutat negativat, ertitek..:)
1-es vagyok
Majd írd meg, ha teszteltél! :)
Koszonom a biztatast!:)
Parom ha hazaer hozza a tesztet, es reggeli vizeletbol meg is csinalom. Holnap pedig irom az eredmenyt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!